Τελευταία Νέα
Οικονομία

ΣΕΤΕ: Δεν έχει επηρεαστεί η καθημερινότητα των τουριστών που βρίσκονται στη χώρα μας

ΣΕΤΕ: Δεν έχει επηρεαστεί η καθημερινότητα των τουριστών που βρίσκονται στη χώρα μας
Πρέπει να διαφυλαχθεί η ηρεμία και το αίσθημα ασφάλειας των εκατοντάδων χιλιάδων ξένων επισκεπτών που βρίσκονται στη χώρα μας
Την άποψη ότι «δεν έχει επηρεαστεί μέχρι στιγμής η καθημερινότητα των τουριστών που βρίσκονται στη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές» υπογραμμίζει σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).
Όπως αναφέρει «οι τουρίστες που βρέθηκαν στην Ελλάδα, στην δύσκολη αυτή περίοδο απολαμβάνουν την εμπειρία του ελληνικού τουριστικού προϊόντος».
Η ανακοίνωση υποστηρίζει ακόμη πως «με δεδομένο ότι οι εξελίξεις αυτές λαμβάνουν χώρα στην καρδιά της τουριστικής περιόδου, είναι επιτακτική η ανάγκη όλοι οι εμπλεκόμενοι στον τουρισμό να αξιοποιήσουν κάθε μέσο, την εμπειρία και την ωριμότητα που διαθέτουν για την αδιατάραχτη λειτουργία του ελληνικού τουρισμού».
Στόχος, όπως υπογραμμίζεται, «πρέπει να μην υπάρξει αποπροσανατολισμός από τις ανάγκες της τουριστικής περιόδου και να διαφυλαχθεί η ηρεμία και το αίσθημα ασφάλειας των εκατοντάδων χιλιάδων ξένων επισκεπτών που βρίσκονται στη χώρα μας».
Και καταλήγει επισημαίνοντας ότι «αυτό που προέχει αυτήν τη στιγμή, είναι να προστατευθεί η εικόνα της χώρας, να ενημερώνονται υπεύθυνα οι ξένοι επισκέπτες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης