Τελευταία Νέα
Οικονομία

Rehn (Φινλανδία): Η Ελλάδα πρέπει να σοβαρευτεί και να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις για να αποφύγει το Grexit

tags :
Rehn (Φινλανδία): Η Ελλάδα πρέπει να σοβαρευτεί και να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις για να αποφύγει το Grexit
Ο Rehn τόνισε ότι είναι πολύ νωρίς να πει κανείς τι είδους στάση θα τηρήσει η νέα κυβέρνηση της Φινλανδίας απέναντι στην Ελλάδα
Να σοβαρευτεί και να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις καλεί την ελληνική κυβέρνηση ο πρώην Φιλανδός πρώην επίτροπος Νομισματικών Υποθέσεων της Ε.Ε. και πιθανός υπουργός στην επόμενη φιλανδική κυβέρνηση, Olli Rehn.
«Το κεντρώο κόμμα αναμένει από την ελληνική κυβέρνηση να σοβαρευτεί και να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις, προκειμένου να αποφύγει το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ», προειδοποίησε η Rehn.
Σημείωσε επίσης ότι είναι πολύ νωρίς να αρχίσει η συζήτηση περί ενός τρίτου πακέτου διάσωσης της Ελλάδας.
Το εκλογικό αποτέλεσμα στη Φινλανδία αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους πολιτικούς να σταματήσουν να διαφωνούν για την τύχη της Ελλάδας και να αρχίσουν να ασχολούνται με τα οικονομικά προβλήματα της χώρας τους, όπως τόνισε ο Rehn.
To Bloomberg υπενθυμίζει τα εμπόδια που προέβαλε η Φινλανδία στη δεύτερη ελληνική διάσωση, η οποία επέμενε να λάβει ενέχυρα για τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα.
Ο Rehn τόνισε ότι είναι πολύ νωρίς να πει κανείς τι είδους στάση θα τηρήσει η νέα κυβέρνηση απέναντι στην Ελλάδα και υπογράμμισε ότι τα κόμματα θα πρέπει να συμβιβαστούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης