Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Έκκληση Παναγιωτάκη (ΔΕΗ) προς τους καταναλωτές για την πληρωμή των λογαριασμών ρεύματος

Έκκληση Παναγιωτάκη (ΔΕΗ) προς τους καταναλωτές για την πληρωμή των λογαριασμών ρεύματος
Παράλληλα διαβεβαίωσε τους μετόχους για την βελτίωση των αποτελεσμάτων της ΔΕΗ
Έκκληση προς τους καταναλωτές να εξαντλήσουν τα περιθώρια για την πληρωμή των λογαριασμών ρεύματος, απηύθυνε ο νέος διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, Εμμ. Παναγιωτάκης, η εκλογή του οποίου εγκρίθηκε απόψε από την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων.
Απευθυνόμενος, ειδικότερα, προς τους καταναλωτές, ο κ. Παναγιωτάκης σημείωσε ότι, παρά την προπαγάνδα που γίνεται, αλλά και παρά το γεγονός ότι η ΔΕΗ «τους έχει στενοχωρήσει μερικές φορές», εκείνοι γνωρίζουν ότι «η επιχείρηση είναι δική τους και πρέπει να την διαφυλάσσουν ως κόρη οφθαλμού».
Η ΔΕΗ, από την πλευρά της, όπως είπε, εξαντλεί κάθε περιθώριο, για να τους διευκολύνει να καταβάλουν το αντίτιμο των λογαριασμών τους και τους καλεί και εκείνους να εξαντλήσουν τα δικά τους περιθώρια, γιατί η πληρωμή των λογαριασμών είναι το οξυγόνο της εταιρείας.
Σημείωσε δε ότι μαζί με το ρεύμα οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού περιλαμβάνουν και άλλα πράγματα που πολλές φορές δημιουργούν παρεξηγήσεις.
Παράλληλα ο κ. Παναγιωτάκης απηύθυνε πρόσκληση προς τους εργαζόμενους να αποδείξουν ότι μία εταιρεία υπό δημόσιο μάνατζμεντ μπορεί να είναι εξίσου ή περισσότερο αποδοτική από μία ιδιωτική,
Ο κ. Παναγιωτάκης χαρακτήρισε ιδιαίτερα αισιόδοξο το γεγονός ότι οι διακηρύξεις της κυβέρνησης τάσσονται υπέρ μίας ισχυρής ΔΕΗ, ενώ, απευθυνόμενος προς τους εργαζόμενους, τους κάλεσε να δώσουν έμπρακτη απάντηση σε όσους, «όχι μόνο για ιδεολογικούς λόγους, αλλά και για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους», βάλλουν εναντίον των εταιρειών του Δημοσίου και ειδικότερα της ΔΕΗ.
Τέλος, διαβεβαίωσε τους μετόχους (το 49% των μετοχών ανήκει σε ιδιώτες) για την προσπάθεια βελτίωσης των αποτελεσμάτων τονίζοντας ότι παρά το γεγονός ότι η επιχείρηση θα έχει πάντα την κοινωνική ευαισθησία που επιτάσσει το προϊόν που παράγει, το οποίο αποτελεί βασικό στοιχείο του πολιτισμού και της ανάπτυξης της χώρας, παράλληλα θα γίνει ό,τι είναι δυνατό για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων και για δικό τους όφελος.
Η τοποθέτηση του κ. Παναγιωτάκη εγκρίθηκε από μετόχους που εκπροσωπούσαν 160,5 εκατ. μετοχές σε σύνολο 182,9 εκατ. παρόντων. Άλλες 12,4 εκατ. ψήφοι ήταν αρνητικές και 9,5 εκατ. απείχαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης