Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζήμερος: Ο Τσίπρας μιμείται την τακτική του… Χίτλερ! - Έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Τζήμερος: Ο Τσίπρας μιμείται την τακτική του… Χίτλερ! - Έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ
"Ο Χίτλερ δαιμονοποιούσε εχθρούς για να καλύψει εσωτερικές αντιδράσεις"
Σοβαρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αποστροφή του Θάνου Τζήμερου, ο οποίος παραλήρησε την τακτική του Τσίπρα μ’ αυτή του… Χίτλερ.
Ειδικότερα, μιλώντας σε εκπομπή του «ΣΚΑΪ», ο Θάνος Τζήμερος υπογράμμισε πως η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να επαναφέρει το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων «ξαναφέρνει τα φαντάσματα της Ευρώπης στο προσκήνιο. Είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη ελαφρότητα στην αντιμετώπιση ενός ευρύτατου ζητήματος και γίνεται για εσωτερική κατανάλωση».
«Ο κ. Τσίπρας μιμείται την τακτική του Χίτλερ. Ο Χίτλερ δαιμονοποιούσε εχθρούς για να καλύψει εσωτερικές αντιδράσεις» συμπλήρωσε, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του συνομιλητή του και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα.
«Είναι ακατανόητο και προσβλητικό να τα λέτε αυτά» αντέτεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αποχωρώντας από την εκπομπή.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
Ο κ. Τζήμερος, σήμερα, με μια άθλια δήλωσή του παρομοίασε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με τον Χίτλερ. Αυτή του η δήλωση με έκανε να αποχωρήσω από την εκπομπή «Σκάι στις 6, όπου ήμασταν και οι δύο προσκεκλημένοι. Γνωρίζαμε τον μνημονιακό οίστρο του κ. Τζήμερου, σήμερα διαπιστώσαμε και το πόσο αδιανόητα χυδαίος και εθελόδουλος μπορεί να γίνει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης