Τελευταία Νέα
Πολιτική

Β. Μεϊμαράκης: Οι πολίτες με νηφάλια σκέψη να ανταποκριθούν στις νέες προκλήσεις

Β. Μεϊμαράκης: Οι πολίτες με νηφάλια σκέψη να ανταποκριθούν στις νέες προκλήσεις
Ο πρόεδρος της Βουλής τονίζει ότι οι Έλληνες θα είναι περήφανοι που η Ελλάδα ξαναστήνεται όρθια στα πόδια της
Να ξαναβρούμε την αισιοδοξία και το χαμόγελο «που τόσο μας έχουν λείψει τα πέντε τελευταία χρόνια» εύχεται στο μήνυμά του για τις γιορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμα του: «Είναι αλήθεια ότι περάσαμε δύσκολες ώρες, είναι αλήθεια ότι οι θυσίες μας αποδίδουν καρπούς, είναι αλήθεια ότι έχουμε μια ορατή βελτίωση σε όλους τους τομείς και αντιμετωπίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία» και προσθέτει:
«Σ’ αυτό το μέλλον που η νέα γενιά είναι πρωτοπόρα, που έχει το δικαίωμα να κάνει πράξη τα όνειρά της, σ’ αυτό το μέλλον όλοι οι πολίτες πρέπει με νηφάλια σκέψη να ανταποκριθούν στις νέες προκλήσεις που δημιουργούνται.
Γιατί είναι γεγονός ότι αν κοιτάξει κανείς στην περιοχή γύρω μας, οι πόλεμοι, οι συρράξεις οι οποίες υπάρχουν, οι σκοταδιστικές απόψεις, οι ακραίες φωνές, οι ακραίες αντιλήψεις μάς δημιουργούν πράγματι πολύ μεγάλη ανησυχία.
Αλλά δείχνουν ταυτόχρονα ότι η Ελλάδα είναι ένας χώρος σταθερότητας και ειρήνης που μπορεί να αναπτυχθεί και να δώσει τα φώτα της, τον πολιτισμό της και την παιδεία της σε όλη την περιοχή και όχι μόνο».
«Πιστεύω, λοιπόν, ότι θα ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις όλοι οι πολίτες και οι Έλληνες της Διασποράς και θα είμαστε υπερήφανοι που η Ελλάδα ξαναστήνεται όρθια στα πόδια της.
Χρόνια πολλά» καταλήγει ο κ. Μεϊμαράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης