Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μηταράκης (υφ. Ανάπτυξης): Διήμερη επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία με στόχο την διεύρυνση των εμπορικών σχέσεων

Μηταράκης (υφ. Ανάπτυξης): Διήμερη επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία με στόχο την διεύρυνση των εμπορικών σχέσεων
Ο υφυπουργός θα συνοδεύεται από τον διευθύνοντα σύμβουλο του «Enterprise Greece», Στέφανο Ησαΐα
Διήμερη επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία, θα πραγματοποιήσει ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Νότης Μηταράκης, με σκοπό τη διερεύνηση των δυνατοτήτων περαιτέρω ανάπτυξης των σχέσεων σε εμπορικό, οικονομικό και επιχειρηματικό πεδίο.
Ο υφυπουργός θα συνοδεύεται από τον διευθύνοντα σύμβουλο του «Enterprise Greece», Στέφανο Ησαΐα.
Τη Δευτέρα στις 11:15, θα συναντηθεί με τον κυβερνήτη του Ριάντ, πρίγκιπα Turki bin Abdullah bin Abdul Aziz Al Saud και στις 12:30 θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία επιχειρηματιών και επενδυτών στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.
Αργότερα, στις 14:00 θα συναντηθεί με τον Πρίγκιπα Al Waleed bin Talal και μια ώρα αργότερα με τη Σαουδοαραβο- Ελληνική Κοινοβουλευτική Επιτροπή Φιλίας.
Την Τρίτη, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας θα έχει συνάντηση στις 9:00 με τον υπουργό Εμπορίου και Βιομηχανίας Dr Tawfiq Al-Rabiah, και τον αναπληρωτή υπουργό αρμόδιο για το εξωτερικό εμπόριο Dr Abdullah Al Obeid και αργότερα στις 10:00 με τον υπουργό Γεωργίας Dr Fahd bin Abdul Rahman Balghunaim.
Θα ακολουθήσουν συναντήσεις στις 11:00 με τον υπουργό Οικονομικού Σχεδιασμού Dr Muhammad Al Jasser, στις 12:00 με τον υφυπουργό, αρμόδιο για τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις Dr Sulaiman Al Turki και στις 13:00 με τον διοικητή και πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Γενικής Αρχής Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας (SAGIA) Α.Ε Eng. Abdullatif A. Al-Othman, και τον υποδιοικητή Πρίγκιπα Saud bin Khalid Al Faisal.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης