Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κλήση των Σπυρόπουλου (ΙΚΑ) και Βρούτση (υπ. Εργασίας) στη Βουλή για το ασφαλιστικό ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Κλήση των Σπυρόπουλου (ΙΚΑ) και Βρούτση (υπ. Εργασίας) στη Βουλή για το ασφαλιστικό ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ
Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ οι δηλώσεις του κ. Σπυρόπουλου προκάλεσαν εντονότατες ανησυχίες στους πολίτες
Την έκτακτη σύγκληση της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, μετά τις δηλώσεις του Διοικητή ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου, για το ασφαλιστικό, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σπυρόπουλος είχε αναφέρει πως θα πρέπει να υπάρχει διασύνδεση μεταξύ ενσήμων και παροχών υγείας για τους ασφαλισμένους.
Από την άλλη ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης έχει υποβαθμίσει την τοποθέτηση του κ. Σπυρόπουλου, χαρακτηρίζοντάς την προσωπική άποψη, ο διοικητής του ΙΚΑ όμως επιμένει στη θέση του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ με επιστολή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του, Παναγιώτη Κουρουμπλή, των Υπευθύνων ΕΕΚΕ Εργασίας και Υγείας κ.κ. Στρατούλη και Ξανθού και εννέα ακόμη βουλευτών, προς τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπής, ζητά να κληθούν ο υπουργός Εργασίας αλλά και ο διοικητής του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ.
Μάλιστα αναφέρουν πως οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Σπυρόπουλου «προκάλεσαν και προκαλούν εντονότατες ανησυχίες στους πολίτες και κυρίως στους συνταξιούχους» και υποστηρίζουν ότι «η αναστάτωση που έχει προκληθεί δε θεραπεύεται από τις διαψεύσεις του κ. Υπουργού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης