Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σαμαράς: Δεν χρειαζόμαστε άλλο μνημόνιο - Η Ελλάδα θα είναι απολύτως ασφαλής στην μετά μνημόνιο εποχή

Σαμαράς: Δεν χρειαζόμαστε άλλο μνημόνιο - Η Ελλάδα θα είναι απολύτως ασφαλής στην μετά μνημόνιο εποχή
Ηχηρό όχι στην επιστροφή στην πολιτική αβεβαιότητα από τον Πρωθυπουργό
Αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση εμφανίστηκε ο Πρθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στο 13ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ.
«Δεν χρειαζόμαστε άλλο μνημόνιο, όχι μόνο βγαίνουμε, αλλά η Ελλάδα θα είναι απολύτως ασφαλής στην μετά μνημόνιο εποχή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σαμαράς.
Παράλληλα ο Πρωθυπουργός υποστήριξε ότι ο τουρισμός μπορεί να αποτελέσει την ατμομηχανή για να βγει η Ελλάδα από την κρίση και να μπει στην ανάπτυξη.
Μάλσιτα τόνισε ότι ο τουριστικός κλάδος μπορεί να παίξει τον ρόλο του καταλύτη για την ανάπτυξη και άλλων κλάδων.
«Η Ελλάδα μπορεί και θα εξελιχθεί σε μοναδικό προορισμό νησιωτικού τουρισμού» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς συμπληρώνοντας ότι μπορεί να αναπτύξει επί μέρους κλάδους όπως ο ιατρικός τουρισμός, ο θρησκευτικός τουρισμός.
Παράλληλα επισήμανε ότι η χώρα μπορεί να αποτελέσει προορισμό για τουριστικά σκάφη αλλά ακόμα περισσότερο να αναδειχθεί στον τομέα κατασκευής τουριστικών σκαφών.
Ακόμη υπογράμμισε ότι τα τελευταία 2,5 χρόνια έγιναν πολλά και θα γίνουν περισσότερα, αρκεί «να μην πέσουμε ξανά σε περιδίνηση και πολιτική αβεβαιότητα και να συνεχίσουμε το δρόμο των μεταρρυθμίσεων, γιατί αυτό είναι το συμφέρον της χώρας και του ελληνικού λαού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης