Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στα 1,7 δισ. δολάρια τα καθαρά κέρδη της Morgan Stanley, το γ’ τρίμηνο του 2014 – Ξεπεράστηκαν οι προβλέψεις των αναλυτών

Στα 1,7 δισ. δολάρια τα καθαρά κέρδη της Morgan Stanley, το γ’ τρίμηνο του 2014 – Ξεπεράστηκαν οι προβλέψεις των αναλυτών
Τα έσοδα της οικονομικής εταιρείας ανήλθαν σε 8,9 δισ. δολάρια
Στα 1,7 δισ. ανήλθαν τα καθαρά κέρδη της Morgan Stanley, ήτοι 0,84 δολάρια ανά μετοχή, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα, Παρασκευή, στη δημοσιότητα η εταιρεία, για το γ’ τρίμηνο του 2014.
Τα κέρδη διαμορφώθηκαν ενισχυμένα σε ετήσια βάση, καθώς το γ’ τρίμηνο του 2013 είχαν ανέλθει σε 889 εκατ. δολάρια, ή 0,44 δολάρια ανά μετοχή.
Οι οικονομικοί αναλυτές ανέμεναν κέρδη 0,54 δολαρίων ανά μετοχή, εκτίμησε που διαψεύστηκε επί τα βελτίω.
Τα συνολικά έσοδα άγγιξαν τα 8,9 δισ. δολάρια, πάνω από 10% αύξηση σε ετήσια βάση, από τα 8 δισ. δολάρια.
Ως προς τα έσοδα, ωστόσο, οι εκτιμήσεις των αναλυτών διαψεύστηκαν, καθώς ανέμεναν να ανέλθουν σε 8,16 δισ. δολάρια.
Τα έσοδα ανά μετοχή ανήλθαν σε 0,77 δολάρια.
«Άλλο ένα τρίμηνο οικονομικής ανάπτυξης και δυναμικής επίδοσης για την Morgan Stanley, του οποίου τα αποτελέσματα έλαβαν ώθηση από μια συνεχή ενίσχυση των δραστηριοτήτων για τους πελάτες μας», σχολίασε ευχαριστημένος ο James P. Gorman, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ιδρύματος, συμπληρώνοντας πως: «είμαστε σε καλή θέση, ώστε να μπορούμε να επιστρέφουμε κέρδη στους μετόχους μας, ειδικότερα καθώς η αμερικανική οικονομία ενισχύεται».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης