Τελευταία Νέα
Πολιτική

Περαιτέρω ενίσχυση του τουρισμού μέσω στρατηγικού σχεδίου ζητά ο ΣΕΤΕ – Συνάντηση με τον Π. Καμμένο (ΑΝ.ΕΛΛ.)

Περαιτέρω ενίσχυση του τουρισμού μέσω στρατηγικού σχεδίου ζητά ο ΣΕΤΕ – Συνάντηση με τον Π. Καμμένο (ΑΝ.ΕΛΛ.)
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων στα θέματα του τουρισμού
Την αναγκαιότητα περαιτέρω ενίσχυσης του τουρισμού, μέσω ενός στρατηγικού σχεδίου, τόνισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Α. Ανδρεάδης, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη, με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛΛ., Πάνο Καμμένο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο πλευρές διαπίστωσαν ταύτιση απόψεων στα θέματα του τουρισμού, με τον κ. Καμμένο να σημειώνει μεταξύ άλλων ότι σε μια περίοδο κρίσης πρέπει να έχουμε αύξηση του τουρισμού, η οποία θα πρέπει «να διευκολυνθεί με ειδικά φορολογικά κίνητρα, με χαμηλό ΦΠΑ στο 5% σε όλες τις τουριστικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων της ακτοπλοΐας, της σίτισης, της εστίασης και της διαμονής».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Α. Ανδρεάδης, σημείωσε ότι «την επόμενη ημέρα πρέπει ο ελληνικός τουρισμός μέσα από ένα στρατηγικό σχέδιο το οποίο έχει εκπονηθεί να ενισχυθεί περαιτέρω», προσθέτοντας ότι ο Σύνδεσμος είναι απολύτως σύμφωνος με τις προτάσεις της φορολογικής σταθερότητας και των κινήτρων που διατυπώθηκαν από τον κ. Καμμένο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης