Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

ERGO: Στηρίζει για τρίτη χρονιά τον φιλανθρωπικό αγώνα «Ladies Run»

ERGO: Στηρίζει για τρίτη χρονιά τον φιλανθρωπικό αγώνα «Ladies Run»
Με κεντρικό σύνθημά της «τρέχουμε μαζί με ασφάλεια»
Το «Ladies Run», ο αγώνας δρόμου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες, κλείνει φέτος τρία χρόνια παρουσίας και η ERGO είναι και φέτος Υποστηρικτής Ασφάλισής του.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου ο Αστέρας Βουλιαγμένης θα γεμίσει για άλλη μια φορά με εκατοντάδες Ελληνίδες δρομείς κάθε αθλητικής επίδοσης, οι οποίες θα τρέξουν με τη σιγουριά της ERGO.
Με κεντρικό σύνθημά της «τρέχουμε μαζί με ασφάλεια», η ERGO αποδεικνύει ξανά ότι αγαπάει το τρέξιμο προσφέροντας τις ασφαλιστικές της υπηρεσίες σε όλες τις συμμετέχουσες, καλύπτοντάς τες από κάθε ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με την επιλογή της συγκεκριμένης χορηγικής ενέργειας η εταιρία στηρίζει έναν θεσμό που συνδυάζει την άμιλλα και την κοινωνική προσφορά, τηρώντας με συνέπεια τη δέσμευσή της να ενεργεί με γνώμονα την κοινωνική υπευθυνότητα, υποστηρίζοντας έτσι δράσεις που προωθούν την ιδέα του αθλητισμού και ενός τρόπου ζωής με υψηλές αξίες, όπως η υγεία.
Το 2012, ο αγώνας «Ladies Run» ενίσχυσε την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και την εκστρατεία της ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Το 2013, υποστηρίζοντας το σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ», αγόρασε ένα σύγχρονο κολποσκόπιο σημαντικής αξίας για τα ανοικτά πολυϊατρεία των «Γιατρών του Κόσμου» σε Αθήνα και Πέραμα.
Φέτος, οι δρομείς θα τρέξουν και πάλι για την υποστήριξη του «ΔΕΣΜΟΥ», που στελεχώνεται από μία ομάδα νέων, δυναμικών γυναικών και έχει σκοπό τη δημιουργία δικτύων αλληλεγγύης για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Η ERGO Running Team, η οποία αποτελείται από εργαζόμενες, συνεργάτιδες και φίλες της εταιρίας θα δώσει και φέτος δυναμικό παρών στο Ladies Run. Τα μέλη της ομάδας αναγνωρίζοντας την αξία και την προσφορά του Αγώνα τρέχουν για καλό σκοπό και στέλνουν παράλληλα ένα μήνυμα αισιοδοξίας, αναδεικνύοντας και τιμώντας τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης