Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

NBG Securities: Τιμή στόχος 0,40 ευρώ για Eurobank, 0,85 ευρώ για Alpha Bank και 1,82 ευρώ για Πειραιώς

NBG Securities: Τιμή στόχος 0,40 ευρώ για Eurobank, 0,85 ευρώ για Alpha Bank και 1,82 ευρώ για Πειραιώς
Σύσταση outperform και για τις τρεις τραπεζικές μετοχές
Στασιμότητα θα υπάρξει στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά και ειδικότερα στον τραπεζικό κλάδο, εωσότου ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα αποτελέσματα των τεστ αντοχών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, σύμφωνα με την NBG Securities.
Η NBG Securities δίνει τιμή στόχο για την Πειραιώς στα 1,82 ευρώ, για την Alpha Bank η τιμή στόχος διαμορφώνεται στα 0,85 ευρώ και για την Eurobank η τιμή στόχος τοποθετείται στα 0,40 ευρώ.
Η μετοχή της Alpha Bank παραμένει στις κορυφαίες επιλογές της, καθώς δείχνει περιθώρια ανόδου της τάξεως του 26%, σε αντίθεση με εκείνα της Πειραιώς που τοποθετούνται στο 20% και της Eurobank στο 16%.
Η NBG Securities κρίνει θετικά τα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου που ανακοίνωσαν οι τράπεζες, καθώς υπήρξε επιβράδυνση του ρυθμού σχηματισμού μη εξυπηρετούμενων δανείων, μείωση των λειτουργικών δαπανών, βελτίωση της ρευστότητας και των εσόδων.
Ο επόμενος βασικός καταλύτης του τραπεζικού κλα΄δου θα είναι τα αποτελέσματα από την αξιολόγηση ενεργητικού και τα stress test της ΕΚΤ, καταλήγει η NBG Securities.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης