Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μ. Ουζουνίδης (ΑΝ.ΕΛΛ.): Παράνομη η τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ

Μ. Ουζουνίδης (ΑΝ.ΕΛΛ.): Παράνομη η τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ
Για εξόντωση των ελλήνων πολιτών κάνει λόγο ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Παράνομη χαρακτηρίζει την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ που ψηφίστηκε την Πέμπτη ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος κάνει λόγο για εξόντωση των πολιτών.
Όπως επισήμανε σε δήλωσή του, «τη στιγμή που ο ελληνικός λαός αδυνατεί να πληρώνει συνεχώς νέους φόρους και χαράτσια και η ανεργία, σε συνδυασμό με τις συνεχείς μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, έχουν εξοντώσει όλους τους έλληνες πολίτες, οι γνωστοί «λαγοί» έγιναν καπνός».
Παράλληλα, σημειώνει ότι ενώ «επί δυόμισι χρόνια δεν μπόρεσαν να καθορίσουν τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής, στο Γ’ θερινό τμήμα της Βουλής υπερψηφίστηκε η παράνομη τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ».
Ακόμη κάλεσε τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που εμπαίζουν τους ψηφοφόρους τους και τον ελληνικό λαό, να παρουσιαστούν στη Βουλή παλικαρίσια και να υποστηρίξουν τις επιλογές τους.
«"Συγχαρητήρια" στους κυβερνώντες, για ακόμη έναν αναπτυξιακό τους νόμο που θα αποφέρει πλεόνασμα στην ελληνική οικονομία και πολλές νέες θέσεις εργασίας», καταλήγει ο βουλευτής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης