Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Reuters: Απίθανη η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των stress tests της ΕΚΤ στις 17 Οκτωβρίου - Επικρατέστερες ημερομηνίες, 24/10 ή 31/10

Reuters: Απίθανη η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των stress tests της ΕΚΤ στις 17 Οκτωβρίου - Επικρατέστερες ημερομηνίες, 24/10 ή 31/10
Βέβαιη η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων έως τα τέλη Οκτωβρίου
Αναβολή μερικών ημερών φέρεται πως παίρνει η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των stress tests της ΕΚΤ για τις ευρωπαϊκές τράπεζες.
"Τα αποτελέσματα των πανευρωπαϊκών stress tests είναι πιθανότερο να εκδοθούν μετά τις 17 Οκτωβρίου, αλλά όχι μετά τα τέλη Οκτωβρίου, οπότε και λήγει η επίσημη προθεσμία", δηλώνουν ευρωπαϊκές τραπεζικές πηγές στο πρακτορείο Reuters.
Όπως έχει ήδη αναφέρει το www.bankingnews.gr, εδώ και αρκετό καιρό, τα αποτελέσματα των stress tests θα ανακοινωθούν είτε στις 17 Οκτωβρίου, είτε στις 24 Οκτωβρίου.
Ωστόσο, σύμφωνα με το Reuters, από τη στιγμή που η ημερομηνία της 17ης Οκτωβρίου δεν συγκεντρώνει πλέον πολλές πιθανότητες, επικρατέστερες πλέον θεωρούνται οι ημερομηνίες:
- Παρασκευή 24 Οκτωβρίου
- Παρασκευή 31 Οκτωβρίου
"Ποια από τις δύο ημερομηνίες θα προτιμηθεί για την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των stress tests, ακόμη δεν έχει αποφασιστεί. Εντός των ερχόμενων εβδομάδων η απόφαση θα ληφθεί και η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί επισήμως", δηλώνει στο Reuters κορυφαία τραπεζική πηγή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης