Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ταξίδι – όνειρο στη Νέα Υόρκη για τους επιτυχόντες συνεργάτες της Μιννέτα

Ταξίδι – όνειρο στη Νέα Υόρκη για τους επιτυχόντες συνεργάτες της Μιννέτα
Η ΜΙΝΕΤΤΑ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες και να διαβεβαιώσει όλους τους συνεργάτες πως θα συνεχίσει να επιβραβεύει τις προσπάθειές τους
Στη Νέα Υόρκη ή Μεγάλο Μήλο, στην μητρόπολη του κόσμου, στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, ταξίδεψαν φέτος οι επιτυχόντες συνεργάτες του ετήσιου διαγωνισμού της ΜΙΝΕΤΤΑ, όπου έζησαν μία μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.
Οι επιτυχόντες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα κυριότερα αξιοθέατα για τα οποία φημίζεται το νησί Μανχάταν, μία πόλη με πληθυσμό όσο περίπου η Ελλάδα. Είδαν από κοντά το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου, το Ροκφέλερ Σέντερ και την 5η λεωφόρο με τα γνωστά μουσεία και καταστήματα.
Επισκέφτηκαν το Πάρκο Μπάττερυ και θαύμασαν απέναντι το Άγαλμα της Ελευθερίας που δεσπόζει στην είσοδο του λιμανιού της Νέας Υόρκης. Απόλαυσαν ξέγνοιαστες ποδηλατάδες στο πιο διάσημο και εξολοκλήρου τεχνητό πάρκο στον κόσμο, το Central Park και δείπνησαν σε πλοίο κάνοντας κρουαζιέρα στον κόλπο του Μανχάταν, θαυμάζοντας τη μαγευτική θέα με τους φωτισμένους ουρανοξύστες.
Η διαμονή έγινε στο Park Lane Hotel, ένα πολυτελές ξενοδοχείο 46 ορόφων με πανοραμική θέα στο θρυλικό Central Park και τον περίφημο ορίζοντα της Νέας Υόρκης. Οι επισκέπτες του Park Lane Hotel απολαμβάνουν την κλασική ατμόσφαιρα και εξυπηρέτηση για μια αξέχαστη εμπειρία στην πιο εξαιρετική πόλη του κόσμου.
Η ΜΙΝΕΤΤΑ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες και να διαβεβαιώσει όλους τους συνεργάτες πως θα συνεχίσει να επιβραβεύει τις προσπάθειές τους.
Ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους για το καλοκαίρι του 2015 στο Γιοχάνεσμπουργκ, μια τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πόλεις της «μαύρης ηπείρου», η οποία έχει χαρακτηριστεί ως «καθρέφτης» της Νοτίου Αφρικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης