Τελευταία Νέα
Οικονομία

Οι επιπτώσεις της κόντρας με τη Ρωσία στις ελληνικές εξαγωγές, στο επίκεντρο σύσκεψης του υπ. Ανάπτυξης

Οι επιπτώσεις της κόντρας με τη Ρωσία στις ελληνικές εξαγωγές, στο επίκεντρο σύσκεψης του υπ. Ανάπτυξης
Σύσκεψη στο υπ. Ανάπτυξης υπό την προεδρία του υφυπουργού Νότη Μηταράκη, για τις ελληνικές εξαγωγές 
Οι επιπτώσεις στις ελληνικές εξαγωγές από τα εμπορικά μέτρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς τη Ρωσική Ομοσπονδία, η πορεία των εξαγωγών μας και οι μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας για το εξωτερικό εμπόριο είναι τα θέματα που απαρτίζουν τη σημερινή ατζέντα στη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Εξωστρέφειας.
Υπό την προεδρία του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη θα συνεδριάσει σήμερα η Συντονιστική Επιτροπή, στο κτίριο του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
Μέλη της επιτροπής είναι οι κ.κ. Παναγιώτης Μίχαλος, γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Μανώλης Μαματζάκης γενικός γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, Αναστάσιος Λιάσκος, γενικός γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού, Μόσχος Κορασίδης, γενικός γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ανδρέας Κατσανιώτης, γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και Τριαντάφυλλος Πετεινίδης, διευθυντής γραφείου υπουργού, υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης