Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Η κυβέρνηση δεν μπορούσε να φάει περισσότερα αυτογκόλ από τον φόρο ακίνητης περιουσίας

tags :
Γεωργιάδης (ΝΔ): Η κυβέρνηση δεν μπορούσε να φάει περισσότερα αυτογκόλ από τον φόρο ακίνητης περιουσίας
Μπλεγμένο θέμα, νομοθετικά και υπολογιστικά, ο ΕΝΦΙΑ
Την άποψη ότι η κυβέρνηση δεν μπορούσε να φάει περισσότερα αυτογκόλ από τον φόρο ακίνητης περιουσίας εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ, ο κ.Γεωργιάδης παραδέχθηκε πως ο ΕΝΦΙΑ ήταν από την αρχή μπλεγμένο θέμα, νομοθετικά και υπολογιστικά.
Ωστόσο, υποστήριξε ότι στο 80% των περιπτώσεων ο φόρος έχει λειτουργήσει, τονίζοντας ότι η επιβάρυνση για τα ελληνικά νοικοκυριά είναι χαμηλότερη σε σχέση με το «χαράτσι» της ΔΕΗ.
Ερωτηθείς για τη συνολική φορολογική πολιτική της κυβέρνησης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε ότι δεν είναι επιβαλλόμενοι οι φόροι αλλά είναι επιβαλλόμενο να ζούμε με δικά μας χρήματα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «αργήσαμε να κάνουμε όσα έπρεπε και για αυτό έχουμε μεγάλους φόρους».
Σχετικά με την προεδρική εκλογή ο κ.Γεωργιάδης ανέφερε ότι ότι το κλίμα στη Βουλή έχει αλλάξει παντελώς και ότι τα ποσοστά να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι 50-50, μια και όπως είπε, υπάρχει στροφή και αλλαγή σκέψεων από ανεξάρτητους βουλευτές.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης