Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για το δυστύχημα στη Μύκονο

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για το δυστύχημα στη Μύκονο
Mετά το πέρας της προανάκρισης θα οριστεί τακτική δικάσιμος
Ελεύθεροι αφέθηκαν, ύστερα από προφορική εντολή του εισαγγελέα Σύρου, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης θαλάσσιων παιχνιδιών και ο χειριστής του ταχύπλοου, οι οποίοι είχαν συλληφθεί μετά το ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 10χρονος ανήλικος στο Καλό Λιβάδι Μυκόνου.
Ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν χρειάζεται να μεταφερθούν οι δύο συλληφθέντες στη Σύρο και ζήτησε από τη λιμενική αρχή Μυκόνου να συνεχίση την προανάκριση και μετά το πέρας της, θα οριστεί τακτική δικάσιμος.
Εν τω μεταξύ, η σορός του 10χρονου αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα Τρίτη στο νοσοκομείο Σύρου προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή.
Υπενθυμίζεται ότι χθες Δευτέρα, ο 10χρονος που συνοδευόταν από τον νονό του, ζήτησε να πάρει μέρος σε φουσκωτό θαλάσσιο παιχνίδι σε σχήμα καναπέ.
Όμως, ο 10χρονος έχασε την ισορροπία του εξαιτίας του κυματισμού στη θάλασσα και έπεσε στο νερό.
Ο χειριστής του σκάφους, που αντιλήφθηκε τι συνέβη, γύρισε για να ανασύρει το 10χρονο, αλλά δεν μπόρεσε να προσδιορίσει σε ποιο σημείο ακριβώς είχε πέσει το παιδί, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να τον τραυματίσει θανάσιμα με την προπέλα του ταχύπλοου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης