Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βραζιλία: Δύο νεκροί από την κατάρρευση γέφυρας στην πόλη Μπέλο Οριζόντε όπου διεξάγονται αγώνες του Μουντιάλ

Βραζιλία: Δύο νεκροί από την κατάρρευση γέφυρας  στην πόλη Μπέλο Οριζόντε όπου διεξάγονται αγώνες του Μουντιάλ
Στους 19 οι τραυματίες
Ένας ανισόπεδος κόμβος υπό κατασκευή κατέρρευσε την Πέμπτη στην πόλη Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας όπου διεξάγονται αγώνες του Μουντιάλ, με αποτέλεσμα τουλάχιστον δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και να τραυματιστούν ακόμη 19, σύμφωνα με την υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων και τις πολιτειακές υγειονομικές αρχές.
Όπως δείχνουν εικόνες που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα, ο ανισόπεδος κόμβος κατέρρευσε και καταπλάκωσε το μπροστινό τμήμα ενός λεωφορείου.
Η οδηγός του λεωφορείου αυτού είναι το ένα από τα δύο θύματα.
Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος G1 μετέδωσε ότι δύο φορτηγά και ένα επιβατικό αυτοκίνητο επίσης βρέθηκαν κάτω από τα συντρίμμια της γέφυρας.
Το σημείο του δυστυχήματος είναι περίπου 3 χιλιόμετρα μακριά από το στάδιο Μινεϊράο, όπου αναμένεται να διεξαχθεί ένας από τους ημιτελικούς του Μουντιάλ την επόμενη Τρίτη. Στο στάδιο αυτό έχουν ήδη φιλοξενηθεί πέντε αγώνες.
Ο ανισόπεδος κόμβος αυτός ήταν ένα από τα έργα υποδομής της πόλης που είχε προγραμματιστεί να έχουν ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, ώστε να βελτιωθεί το ανεπαρκές σύστημά μεταφορών της, αλλά δεν είχαν ολοκληρωθεί έγκαιρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης