Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σκιάζεται η αίγλη του Mundial - Έρευνα της Fifa για χειραγώγηση του αγώνα Κροατίας – Καμερούν στη φάση των ομίλων

Σκιάζεται η αίγλη του Mundial - Έρευνα της Fifa για χειραγώγηση του αγώνα Κροατίας – Καμερούν στη φάση των ομίλων
4-0 υπέρ της ευρωπαϊκής χώρας το αποτέλεσμα της αναμέτρησης
Την αίγλη του Mundial σκιάζουν οι έρευνες της Fifa για τυχόν «στημένο» ποδοσφαιρικού αγώνα κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Der Spiegel, η αναμέτρηση Κροατία – Καμερούν, η οποία διεξήχθη στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 18 Ιουνίου, ερευνάται για τυχόν χειραγώγηση αποτελέσματος. Η αναμέτρηση είχε ολοκληρωθεί με νίκη της ευρωπαϊκής χώρας με 4-0.
«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο, δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τις έρευνες και δεν μπορούμε να εκφράσουμε κάποια άποψη, η οποία θα μπορούσε να παρεμποδίσει οποιαδήποτε έρευνα διεξάγεται» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Fifa, αρνούμενος να δημοσιοποιήσει περαιτέρω πληροφορίες.
«Σε γενικές γραμμές, χωρίς να αναφέρομαι στην περίπτωση του Καμερούν, η FIFA δηλώνει, ότι η καθαρότητα των αγώνων αποτελεί προτεραιότητα και ότι όλες οι καταγγελίες για απάτη ή χειραγώγηση αγώνων λαμβάνονται σοβαρά υπόψη, αλλά αυτό είναι θέμα της πειθαρχικής επιτροπής, καθώς και της επιτροπής δεοντολογίας της FIFA» συμπλήρωσε.
Ανακοίνωση εξέδωσε και η ομοσπονδία του Καμερούν, η οποία ξεκινά έρευνα για τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης