Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Morgan Stanley: Έρχεται ενίσχυση κερδών για τον ΟΤΕ, αν αποκτήσει τη Nova - Διατηρεί σύσταση equalweight και τιμή στόχο στα 12,5 ευρώ

Morgan Stanley: Έρχεται ενίσχυση κερδών για τον ΟΤΕ, αν αποκτήσει τη Nova - Διατηρεί σύσταση equalweight και τιμή στόχο στα 12,5 ευρώ
Αν η Nova περάσει στον ΟΤΕ, τότε ο οργανισμός θα γίνει ο Νούμερο 1 πάροχος συνδρομητικής τηλεόρασης
Θετική εξέλιξη στην κατεύθυνση ενίσχυσης των οικονομικών μεγεθών του ΟΤΕ χαρακτηρίζει η Μorgan Stanley την κατάθεση μη δεσμευτικής προσφοράς για την εξαγορά της δραστηριότητας της συνδρομητικής τηλεόρασης της Nova.
Όπως επισημαίνει σε ειδική έκθεσή της η αμερικανική τράπεζα, τυχόν απόκτηση της συνδρομητικής τηλεόρασης της Nova θα έδινε ώθηση στα οικονομικά μεγέθη του ΟΤΕ.
Να σημειωθεί εδώ πως η Morgan Stanley διατηρεί αμετάβλητη την τιμή στόχο για τον ΟΤΕ στα 12,5 ευρώ, αλλά και τη σύσταση equalweight.
Σύμφωνα με την αμερικανική τράπεζα, αν η Nova περάσει στον ΟΤΕ, τότε ο οργανισμός θα γίνει ο Νούμερο 1 πάροχος συνδρομητικής τηλεόρασης.
Όπως ανέφερε νωρίτερα το www.bankingnews.gr, κατόπιν έγκρισης από το Διοικητικό του Συμβούλιο, η μη δεσμευτική προσφορά που κατέθεσε ο ΟΤΕ είναι εντός εύρους 250-300 εκατ. ευρώ, προσαρμοζόμενη ανάλογα με τα ταμειακά διαθέσιμα και τις δανειακές υποχρεώσεις (debt free/cash free basis) της εξαγοραζόμενης δραστηριότητας.
«Ο ΟΤΕ δραστηριοποιείται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στον τομέα της συνδρομητικής τηλεόρασης και αναγνωρίζει τις δυνατότητες ανάπτυξης της συγκεκριμένης υπηρεσίας προς όφελος των καταναλωτών. Ο ΟΤΕ εκτιμά ότι η επιδιωκόμενη συμφωνία θα είναι συμφέρουσα για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και συνάδει με τη στρατηγική του Ομίλου. Σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία, αυτή θα τελεί υπό την έγκριση των αρμόδιων αρχών. Ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος του ΟΤΕ ενεργεί η Barclays».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης