Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τιτάν - Μέρισμα 0,093 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε η Γ.Σ.

tags :
Τιτάν - Μέρισμα 0,093 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε η Γ.Σ.
Ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος διανομής έκτακτων αποθεματικών, ορίστηκε η Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014
Τη διανομή έκτακτων αποθεματικών συνολικού ποσού 8.463.252,80 ευρώ, που αντιστοιχεί σε ποσό 0,10 ευρώ ανά μετοχή, κοινή και προνομιούχο, αποφάσισε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τιτάν.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, το ανωτέρω ποσό, προσαυξανόμενο με το ποσό που αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές που κατέχει η εταιρεία, τελικώς ανέρχεται σε 0,103 ευρώ ανά μετοχή και υπόκειται σε παρακράτηση φόρου 10% για λογαριασμό του μετόχου. Συνεπώς, οι μέτοχοι θα λάβουν καθαρό ποσό 0,093 ευρώ ανά μετοχή.
Ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος διανομής έκτακτων αποθεματικών (δηλαδή η ημερομηνία από την οποία οι µμετοχές της εταιρείας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα είσπραξης των ανωτέρω έκτακτων αποθεματικών) ορίστηκε η Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014.
Ηµεροµηνία προσδιορισμού δικαιούχων διανοµής έκτακτων αποθεματικών (Record Date) ορίστηκε η Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014. Η καταβολή των έκτακτων αποθεματικών θα ξεκινήσει την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 και θα γίνει από την Alpha Bank

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης