Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κ. Αρβανιτόπουλος (Ν.Δ.) – Μεγάλος ηττημένος των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ

Κ. Αρβανιτόπουλος (Ν.Δ.) – Μεγάλος ηττημένος των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ
Δεν υπερέβη ούτε κατά μία ψήφο τα ποσοστά του στις εθνικές εκλογές, σημείωσε
Μεγάλο ηττημένο των ευρωεκλογών χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, τονίζοντας παράλληλα ότι η Νέα Δημοκρατία με το αποτέλεσμα κέρδισε πολιτικό χρόνο.
Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, «ο μεγάλος ηττημένος αυτών των εκλογών είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», καθώς δεν κατάφερε να ενισχύσει το ποσοστό του σε σχέση με τις εθνικές εκλογές και ενώ είχε δώσει χαρακτήρα δημοψηφίσματος στις εκλογές.
Ειδικότερα ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε δημοψηφισματικό χαρακτήρα σε αυτές τις εκλογές, είναι εκλογές που κατά τεκμήριο η ψήφος είναι πολύ χαλαρή και αν δείτε τον χρόνο στον οποίο διεξάγονται αυτές οι εκλογές είναι καταλυτικό το συμπέρασμα. Ερχονται δύο χρόνια μετά από μία κυβέρνηση η οποία αναγκάστηκε και πήρε πολύ επώδυνα μέτρα και μετά από 5 χρόνια ύφεσης».
Πρόσθεσε δε, «οι πολίτες βρίσκονται πράγματι σε μία δυσχερή θέση, έχουν βιώσει μία ανεπανάληπτη κρίση, έχουν ενσωματώσει στους προϋπολογισμούς τους περικοπές και ανεργία στο νοικοκυριό τους και παρά ταύτα βλέπετε τι, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να υπερβεί ούτε κατά μία ψήφο τα ποσοστά τα οποία πήρε στις εθνικές εκλογές.
»Αυτό για μένα είναι αποτυχία. Και γι’ αυτό βλέπετε ότι εξερχόμενος του Προεδρικού μεγάρου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήκωσε τόσο πολύ τους τόνους. Και νομίζω το κάνει για εσωκομματικούς λόγους. Γιατί αλλού έβαλαν τον πήχη και αλλού τους ήρθαν τα πράγματα», τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης