Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λ. Γρηγοράκος (ΠΑΣΟΚ) – Δυσαρέσκεια για τη στάση Παπανδρέου – Τον κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν στήριξε το κόμμα στις εκλογές

Λ. Γρηγοράκος (ΠΑΣΟΚ) – Δυσαρέσκεια για τη στάση Παπανδρέου – Τον κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν στήριξε το κόμμα στις εκλογές
Δεν μπορεί να πανηγυρίζει ούτε η Ελιά, ούτε η Κεντροαριστερά, σημείωσε κάνοντας μια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος
Δυσαρέσκεια εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, για τη στάση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, απέναντι στο κόμμα στις εκλογές, κατηγορώντας τον εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν παρείχε στήριξη στην προσπάθεια που έγινε με την Ελιά.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα, «έχετε ακούσει μια παροιμία για την πόρτα του χειμώνα; Όταν έχει φτάσει ο χειμώνας και ανοίγεις την πόρτα του, το καλοκαίρι έχει περάσει; Στην πόρτα του χειμώνα πας να ανοίξεις, όταν έχεις περάσει από τη μία εποχή στην άλλη; Πας να στηρίξεις, δηλαδή, το κόμμα σου στις 12 το μεσημέρι, όταν έχουν ψηφίσει οι μισοί Έλληνες; Σε ποιον είχε στείλει mail; Θυμάμαι εγώ τον Γιώργο Παπανδρέου που ήταν πρόεδρος ενός μεγάλου Κινήματος και έχουμε συνυπάρξει σε όλα αυτά, σε όλα! Αλλά… έλεος πια!».
Παράλληλα, κάνοντας μια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος σημείωσε ότι «τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα» και πρόσθεσε ότι η Ελιά δεν μπορεί να πανηγυρίζει, όπως και κανείς από την Κεντροαριστερά.
Όπως επισήμανε, όταν πέσει ο κουρνιαχτός, θα πρέπει «να το δούμε λίγο καλύτερα και πώς φτάσαμε εδώ, διότι ξέρουμε ότι δώσαμε πάρα πολλά».
Συμπλήρωσε ακόμη ότι το μήνυμα που έστειλε ο κόσμος «πρέπει να το μεταφράσουμε», σημειώνοντας ότι «δεν μπορεί να είναι στα κάγκελα (σ.σ. ο κόσμος) και εμείς να καθόμαστε και να σφυρίζουμε. Ο κόσμος μάς έδωσε ένα σαφές μήνυμα και πιστεύω ότι αυτήν τη στιγμή πέσαμε από την Ακρόπολη και σταθήκαμε όρθιοι. Στην Κεντροαριστερά πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης