Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Ποιοι κερδίζουν στη μάχη του σταυρού και εκλέγονται ευρωβουλευτές - Πρώτος ο Μ. Γλέζος από τον ΣΥΡΙΖΑ και η Βόζεμπεργκ από την ΝΔ

Ποιοι κερδίζουν στη μάχη του σταυρού και εκλέγονται ευρωβουλευτές - Πρώτος ο Μ. Γλέζος από τον ΣΥΡΙΖΑ και η Βόζεμπεργκ από την ΝΔ
Σαφής νίκη για τα προβεβλημένα πρόσωπα
(upd3) Η μάχη του σταυρού για τους υποψήφιους των κομμάτων που διεκδίκησαν μια θέση για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έφτασε στο τέλος της με τους νικητές να ετοιμάζονται να αναλάβουν τα καθήκοντα τους.
Σημειώνεται πως για πρώτη φορά οι ευρωβουλευτές εκλέγονται με σταυρό.
Αξιοσημείωτο είναι ότι τα ευρέως προβεβλημένα πρόσωπα κερδίζουν τη μάχη των σταυρών και στις ευρωεκλογές, με τον Μανώλη Γλέζο να τερματίζει πρώτος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, την Ελίζα Βόζεμπεργκ στη ΝΔ και την Εύα Καϊλή να προηγείται στο ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς.
Ειδικότερα από το ΣΥΡΙΖΑ, οι Μανώλης Γλέζος ειναι πρώτος συγκεντρώνοντας 156.204 ψήφους, ενώ ακολουθεί με μεγάλη διαφορά η Σοφία Σακοράφα. Ακολουθούν Δημήτρης Παπαδημούλης, Κωνσταντίνα Κούνεβα, Γεώργιος Κατρούγκαλος  και Κωνσταντίνος Χρυσόγονος.
Στη ΝΔ η Ελίζα Βόζεμπεργκ  ξεπέρασε σε ψήφους τη δημοσιοράφο Μαρία Σπυράκη και τον πρώην βουλευτή του κόμματος Μανώλη Κεφαλογιάννη, ενώ ακολουθούν Γιώργος Κύρτσος και ο ποδοσφαιριστής Θεόδωρος Ζαγοράκης. 
Από την Χρυσή Αυγή εκλέγονται οι Ελευθέριος Συναδινός, Λάμπρος Φουντούλης και Γεώργιος Επιτήδειος
Από την Ελιά εκλέγεται πρώτη η Εύα Καϊλή ενώ ντέρμπι για τη δεύτερη θέση έδωσαν ο Παντελής Καψής με τον Νίκο Ανδρουλάκη, με τον δημοσιογράφο και πρώην υφυπουργός της Δτ να εκλέγεται τελικά ευρωβουλευτής.
Από Το Ποτάμι εκλέγονται οι Γεώργιος Γραμματικάκης και Κύρκος Μιλτιάδης, από το ΚΚΕ οι Κωνσταντίνος Παπαδάκης και Σωτήρης Ζαριανόπουλος και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Νότης Μαριάς.









www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης