Τελευταία Νέα
Πολιτική

Verhofstadt - «Aυτό είναι το πρόβλημά μου με πολιτικούς σαν τον Τσίπρα - Πως θα λυθούν τα προβλήματα με περισσότερο χρέος;»

Verhofstadt - «Aυτό είναι το πρόβλημά μου με πολιτικούς σαν τον Τσίπρα - Πως θα λυθούν τα προβλήματα με περισσότερο χρέος;»
Είμαι ανήσυχος για την άνοδο ακροδεξιών πολιτικών δυνάμεων, γιατί απλούστατα λένε ψέματα στον κόσμο
Το όραμά του για τη νέα Ευρώπη παρουσίασε ο υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν από το Κόμμα των Φιλελευθέρων Guy Verhofstadt.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου τόνισε πως η Ευρώπη χρειάζεται νέα ηγεσία με όραμα, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του και για την άνοδο των ακραίων πολιτικών δυνάμεων.
Όπως διεμήνυσε χαρακτηριστικά, Ελλάδα και Ευρώπη πρέπει να αλλάξουν και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μία ηγεσία που έχει όραμα.
«Χρειαζόμαστε μία άλλη Ευρώπη, αλλά σε αυτή την άλλη Ευρώπη, όπως και στην Ελλάδα, δεν θα λυθούν τα προβλήματα δημιουργώντας υψηλότερο χρέος. Κι αυτό είναι το πρόβλημά μου με τους σοσιαλιστές πολιτικούς, ή με πολιτικούς σαν τον Αλ. Τσίπρα. Δεν μπορώ να δω πώς θα λυθούν τα προβλήματα δημιουργώντας περισσότερο χρέος» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Guy Verhofstadt εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχος και για την άνοδο των ακραίων πολιτικών σχηματισμών. «Βεβαίως και είμαι ανήσυχος για την άνοδο ακροδεξιών πολιτικών δυνάμεων, γιατί απλούστατα λένε ψέματα στον κόσμο. Δεν θα λυθούν τα προβλήματά μας, κλείνοντας τα εθνικά μας σύνορα» επισήμανε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης