Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μήνυμα ενότητας από τον Απ. Κακλαμάνη – «Στις 25 Μαΐου οφείλουμε να δείξουμε ότι είμαστε ΠΑΣΟΚ και μόνον»

Μήνυμα ενότητας από τον Απ. Κακλαμάνη – «Στις 25 Μαΐου οφείλουμε να δείξουμε ότι είμαστε ΠΑΣΟΚ και μόνον»
"Τα ίδια ΜΜΕ συντηρούν και την ψευδή εικόνα κρίσης στο ΠΑΣΟΚ, χωρίζοντάς μας σε «Παπανδρεϊκούς», «Βενιζελικούς», «Σημιτικούς» κ.ά." αναφέρει ο κ. Κακλαμάνης
Μήνυμα ενότητα ενόψει ευρωεκλογών επιχειρεί να στείλει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Απόστολου Κακλαμάνη, με ανοιχτή επιστολή προς τους ψηφοφόρους του κινήματος.
«Η απάντηση που οφείλουμε να δώσουμε στις 25 Μαΐου είναι ότι είμαστε ΠΑΣΟΚ και μόνον. Αυτή την έκκληση απευθύνω σε όλες και όλους σας, ακόμη κι αν έχετε, για οποιοδήποτε λόγο, αποστασιοποιηθεί» τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Κακλαμάνης.
Παράλληλα ο κ. Κακλαμάνης αφήνει ξανά αιχμές προς συγκεκριμένα εκδοτικά συγκροτήματα, αναφέροντας ότι επιθυμούν την διάλυση του ΠΑΣΟΚ.
Ακολουθεί η επιστολή:
Αγαπητές/τοί, φίλες και φίλοι,
Όλοι γνωρίζουμε πόσο κρίσιμες είναι οι εκλογές της μεθαυριανής Κυριακής. Η δημαγωγία και ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Καθώς και η στρατηγική της τεχνητής πόλωσης και του διχασμού του λαού μεταξύ Δεξιάς- Αριστεράς, που με ιδιαίτερο ζήλο απεργάζονται μαζί με τη Ν.Δ.
Στόχος εξ αντικειμένου είναι το ΠΑΣΟΚ. Η προοδευτική δύναμη μέτρου και ευθύνης,  που απέτρεψε την άτακτη χρεοκοπία  την άνοιξη 2010 και κράτησε μόνο του όρθια τη χώρα.  Ελπίζουν, έτσι, να επέλθει η περίφημη «ανατροπή», μέσω της πολιτικής αποσταθεροποίησης. Αλλά, η διάλυση του ΠΑΣΟΚ αποτελεί και το μόνιμο στόχο του γνωστού ΔΟΛειου αλλά και άλλων συγκροτημάτων της «τηλεοπτικής» μας «Δημοκρατίας», που ελέγχονται ουσιαστικά από 3-4 μεγαλοτραπεζίτες στους οποίους είναι καταχρεωμένες οι ελλειμματικές εφημερίδες και τηλεοράσεις τους.
Γι’ αυτό, με μη αναμενόμενα (;) εν μέσω εκλογών δημοσιεύματα των συντηρητικών “FT” και με αλλεπάλληλες εδώ αναδημοσιεύσεις, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις για τα διατρέξαντα το Νοέμβριο 2011 στις Κάννες, μεταξύ του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και των Μέρκελ- Σαρκοζί, υποστηρίζουν ότι, τάχα, οι ξένοι τον υποχρέωσαν σε παραίτηση και ότι οι ξένοι, και όχι αυτοί εδώ,  επέβαλαν τον κ. Λ. Παπαδήμο ως νέο πρωθυπουργό της χώρας. Τίποτε πιο αναληθές!
Τα ίδια ΜΜΕ συντηρούν και την ψευδή εικόνα κρίσης στο ΠΑΣΟΚ, χωρίζοντάς μας σε «Παπανδρεϊκούς», «Βενιζελικούς», «Σημιτικούς» κ.ά. Η απάντηση που οφείλουμε να δώσουμε στις 25 Μαΐου είναι ότι είμαστε ΠΑΣΟΚ και μόνον. Αυτή την έκκληση απευθύνω σε όλες και όλους σας, ακόμη κι αν έχετε, για οποιοδήποτε λόγο, αποστασιοποιηθεί. Αρκεί να πιστεύετε ακόμα στις αξίες και τις αρχές που διακηρύξαμε, με επικεφαλής τον Ανδρέα Παπανδρέου, στις 3 Σεπτέμβρη 1974. Oι αξίες αυτές ισχύουν, έστω κι αν κάποια πρόσωπα τις καπηλεύτηκαν ή «λιποτάχτησαν» όταν «ήρθαν τα δύσκολα»!
Πρέπει να απαντηθεί πανηγυρικά το θράσος όσων νομίζουν ότι μπορούν να χειραγωγούν και να αποπροσανατολίζουν τους πολίτες, ανάλογα με τα ιδιοτελή τους συμφέροντα. Αυτοί προεξοφλούν τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και την, από ετών προωθούμενη, αποπολιτικοποίηση του λαού και των νέων. Όλοι αυτοί εργάζονται αόκνως για τη δημιουργία «νέου τύπου» κομμάτων, προσωπικών-ιδιωτικών κομμάτων (έτσι, χωρίς πρόγραμμα!) και με απολίτικους τίτλους, όπως «Ποτάμι», «Τελεία» κ.ο.κ. Όλοι αυτοί εξαγγέλλουν το «τέλος των ..ιδεολογιών!» και «μοστράρουν» αφειδώς τους «καινούργιους» αρχηγούς στο αφελές (;) τηλεοπτικό κοινό τους!
Την απάντηση αυτή θα δώσει, πιστεύω, ο προοδευτικός δημοκρατικός κόσμος, στηρίζοντας με την ψήφο του το ΠΑΣΟΚ, που συμμετέχει με στελέχη του στο Ευρωψηφοδέλτιο του εκλογικού συνδυασμού "ΕΛΙΑ". Στηρίζοντας, επίσης, προοδευτικές υποψηφιότητες σε όλη την Ελλάδα και στην Αττική, φυσικά, τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό και τους  υποψηφίους Δημάρχους που προέρχονται ή συνεργάζονται με  το ΠΑΣΟΚ.
Με την παράκληση να προωθήσετε κατά την κρίση σας την επιστολή μου αυτή,
Με ευχαριστίες και φιλικούς χαιρετισμούς
 Απόστολος  Χρ. Κακλαμάνης


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης