Τελευταία Νέα
Πολιτική

Aπαράδεκτη και ωμή παρέμβαση της εβραϊκής οργάνωσης ADL στην ελληνική πολιτική σκηνή - Ζητά από τους Έλληνες να μην ψηφίσουν Χρυσή Αυγή

Aπαράδεκτη και ωμή παρέμβαση της εβραϊκής οργάνωσης ADL στην ελληνική πολιτική σκηνή - Ζητά από τους Έλληνες να μην ψηφίσουν Χρυσή Αυγή
«Οι Έλληνες πρέπει να απορρίψουν τη Χρυσή Αυγή» δηλώνει ο πρόεδρος της ADL, Abraham Foxman, μέσω της «Jerusalem Post»
Να απορρίψουν τη Χρυσή Αυγή και να μην την στηρίξουν, με την ψήφο τους, στις εκλογές της Κυριακής 25 Μαΐου καλεί τους Έλληνες ψηφοφόρους η γνωστή εβραϊκή οργάνωση ADL (AntiDefamation League), σε νέα απαράδεκτη και ωμή παρέμβασή της στην εγχώρια πολιτική σκηνή.
«Οι Έλληνες δεν πρέπει να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή στις επικείμενες Ευρωεκλογές», δηλώνει ο πρόεδρος της ADL, Abraham Foxman, μέσω συνέντευξής του στην «Jerusalem Post».
Σύμφωνα με τον Foxman, oι Έλληνες ψηφόφοροι πρέπει να απορρίψουν τη Χρυσή Αυγή. Όπως επισημαίνει, τα ισχυρότερα του αναμενομένου ποσοστά της Χρυσής Αυγής που σημειώθηκαν στις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών, την Κυριακή 18 Μαΐου, είναι ενδεικτικά ενός πολύ σοβαρού προβλήματος.
Όπως περιγράφει η «Jerusalem Post», στο πρωτοσέλιδό της, το ποσοστό του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος και υποψήφιου για τον Δήμο Αθηναίων, Ηλία Κασιδιάρη, ξεπέρασε το 16%. Μπορεί κανένας από τους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής να μην πέρασε στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ωστόσο στις Ευρωεκλογές της Κυριακής τα υψηλά ποσοστά του κόμματος θα προκαλέσουν πονοκέφαλο στην κυβέρνηση.
«Όταν το 16% των Αθηναίων ψηφοφόρων ψηφίζει έναν άνθρωπο γνωστό για τη σβάστικα που έχει ως τατουάζ στον ώμο του, τότε θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι που κανένας υποψήφιος της Χρυσής Αυγής δεν κατάφερε να περάσει στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών», δηλώνει ο Foxman.
Όπως προσθέτει στη συνέχεια «το νεο-ναζιστικό τα πήγε πολύ καλύτερα στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών από ότι τα πήγε στις εθνικές εκλογές του 2012, όπου και πέτυχε την είσοδό του στην ελληνική Βουλή, καταλαμβάνοντας 18 έδρες».
«Ελπίζουμε πως οι Έλληνες ψηφοφόροι θα ακολουθήσουν τη συμβουλή του Έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και δεν  θα εξάγουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την αντι-σημιτική ιδεολογία και ρητορική», δηλώνει. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης