Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μ. Βορίδης (Ν.Δ.) – Σε κατάσταση απόλυτης απελπισίας ο Αλ. Τσίπρας – Καιροσκόπος και υποκριτής

Μ. Βορίδης (Ν.Δ.) – Σε κατάσταση απόλυτης απελπισίας ο Αλ. Τσίπρας – Καιροσκόπος και υποκριτής
Θέλει να οδηγήσει τη χώρα σε ανώμαλες πολιτικές εξελίξεις, σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ.
Για καιροσκοπισμό και υποκρισία κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Μάκης Βορίδης, ο οποίος σημειώνει ότι «θυμήθηκε ξαφνικά τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής» και τόνισε ότι βρίσκεται σε «κατάσταση απόλυτης απελπισίας».
Παράλληλα ο κ. Βορίδης υποστήριξε ότι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να οδηγήσει την Ελλάδα σε ανώμαλες πολιτικές εξελίξεις.
Ο κ. Βορίδης διερωτήθηκε «γιατί τους θυμήθηκε ο Τσίπρας του ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής; Τους θυμήθηκε γιατί βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης απελπισίας, διότι έχει τις εκλογές στην Αθήνα και την Αττική. Και ξαφνικά θυμάται ότι υπάρχει κι ένα τμήμα του εκλογικού σώματος στο οποίο πρέπει να απευθυνθεί».
Πρόσθεσε δε, ότι «χειρότερος καιροσκοπισμός, χειρότερη υποκρισία και μαρτυρία μεγίστης πια πολιτικής απελπισίας, δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει διατυπωμένη με καθαρότερο τρόπο».
Παράλληλα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θέτει εκβιαστικά διλήμματα καλώντας τους πολίτες να ψηφίσουν για να φύγει η κυβέρνηση, δηλαδή σύμφωνα με τον κ. Βορίδη «ουσιαστικά, θέλουν να ξαναγυρίσει η Ελλάδα σε εκείνα από τα οποία έφυγε τα δύο τελευταία χρόνια και να ξανανοίξει κλειστά κεφάλαια, όπως ευρώ ή δραχμή».
Το δίλημμα των εκλογών, σύμφωνα με τον κ. Βορίδη, είναι αν θέλουμε να ξαναγυρίσουμε εκεί όπου παλέψαμε δυο χρόνια να φύγουμε ή θέλουμε να ακολουθήσουμε έναν δρόμο που είναι ο ενάρετος δρόμος της παραγωγικής και οικονομικής ανασυγκρότησης, που φέρνει καρπούς, έχει αρχίσει να δημιουργεί θέσεις εργασίας και αρχίζει να δημιουργεί ανάπτυξη εισοδημάτων, αρχίζουν να έρχονται επενδύσεις; Σε ποια κατεύθυνση από τις δύο θέλουμε να πάμε.
Όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τα αποτελέσματα του α' γύρου σημείωσε ότι κατέδειξαν την αποτυχία της στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για τη Ν.Δ. σημείωσε ερωτηθείς σχετικά ότι δεν έγιναν λάθη στις επιλογές, αλλά δεν εκτιμήθηκαν από τους πολίτες στην Αττική.
Τέλος, αναφερόμενος στις ευρωεκλογές εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι πιο μπροστά από τη Ν.Δ. και επισήμανε ότι θα συνεκτιμηθούν τα αποτελέσματα αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών σχετικά με τα πολιτικά μηνύματα που θα προκύψουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης