Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σάλος από τις προκλητικές δηλώσεις Le Pen (Εθνικό Μέτωπο) - O ιός Έμπολα μπορεί να λύσει το πρόβλημα της δημογραφικής έκρηξης...

Σάλος από τις προκλητικές δηλώσεις Le Pen (Εθνικό Μέτωπο) - O ιός Έμπολα μπορεί να λύσει το πρόβλημα της δημογραφικής έκρηξης...
Σωρεία αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή του Εθνικού Μετώπου (FN)
Προκαλεί για ακόμα μία φορά ο ιστορικός ηγέτης του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου (FN) και υποψήφιος ευρωβουλευτής στις εκλογές της Κυριακής, Jean – Marie Le Pen με τη δήλωσή του ότι ο ιός Έμπολα θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα της «δημογραφικής έκρηξης»!
Συγκεκριμένα ο επίτιμος πρόεδρος του FN δήλωσε ότι «ο κ. Έμπολα μπορεί να λύσει το πρόβλημα μέσα σε τρεις μήνες», αναφερόμενος στην πληθυσμιακή έκρηξη σε όλον τον κόσμο και το θέμα της μετανάστευσης.
Από την πλευρά της η κυβέρνηση της Γαλλίας καταδίκασε τις «απαράδεκτες» δηλώσεις του Le Pen υπογραμμίζοντας ότι καταδεικνύουν πως το FN «δεν έχει αλλάξει».
Mάλιστα ο 86χρονος Le Pen αμετανότητος επανήλθε στο θέμα λέγοντας ότι δεν καταλαβαίνει «πώς γίνεται να διαφωνεί κανείς για ένα τέτοιο θέμα».
«Εγώ λέω ότι η Γαλλία πρέπει να προετοιμαστεί για να υποστεί αυτό το σοκ, το μεταναστευτικό ρεύμα, λόγω της συνεχιζόμενης αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού», σημείωσε.
«Όπως οι πυρηνικοί πόλεμοι, είναι στη φύση του να μεταβάλει αυτή την δημογραφική εξέλιξη που από μόνη της είναι καταστροφική» σημείωσε, προσθέτοντας ότι «σε ορισμένες χώρες με υψηλή δημογραφική αύξηση, όπως στη Νιγηρία, δυστυχώς δεν θα υπάρχουν τρόφιμα για όλους».
Ωστόσο παραδέχτηκε ότι η φράση προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο, υποστηρίζοντας ότι «ορισμένοι κακεντρεχείς θα προσπαθήσουν σκληρά να δαιμονοποιήσουν το FN».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης