Πολιτική

Κουτσούμπας (ΚΚΕ) - Την Κυριακή ψηφίζουμε για το παρόν και το μέλλον μας - Με μάτια ανοιχτά στις παγίδες που μας στήνουν παλιοί και νεοφώτιστοι "σωτήρες"

Κουτσούμπας (ΚΚΕ) - Την Κυριακή ψηφίζουμε για το παρόν και το μέλλον μας - Με μάτια ανοιχτά στις παγίδες που μας στήνουν παλιοί και νεοφώτιστοι
Οι κοκορομάζοι της ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύουν τον λαό
«Τι περιμένεις; Κάνε το βήμα. Στηρίζουμε το ΚΚΕ παντού», ήταν το σύνθημα που χαρακτήρισε τη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη, με ομιλητή τον γ.γ. της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα.
«Ψηφίζουμε για το παρόν και το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας.
Με μάτια ανοιχτά στις μικρές και μεγάλες παγίδες που μας στήνουν παλιοί και νεοφώτιστοι "σωτήρες".
Με τα αυτιά ανοιχτά για να αφουγκραστούμε τον παλμό της ζωής της κοινωνίας, που στενάζει χρόνια τώρα κάτω από τον ίδιο ζυγό, των μονοπωλίων και της ΕΕ.
Με συνείδηση καθαρή ότι κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στους συνανθρώπους μας, την πατρίδα μας, το λαό μας.
Με το χέρι στην καρδιά ότι τιμάμε όλους και όλες όσοι τα έδωσαν όλα για το καλό του τόπου μας, θυσίασαν τη ζωή τους για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες, για να τους πούμε ότι με την ψήφο μας ποτέ δεν τους προδώσαμε, ότι έπιασαν τόπο οι θυσίες τους» ανέφερε κατά την έναρξη της ομιλίας του ο κ. Κουτσούμπας.
Ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε και στην αποτυχία των δημοσκοπηκών εταιρειών κάνοντας λόγο για «exit poll-"μαϊμού", δημοσκοπήσεις διαμόρφωσης κλίματος και χειραγώγησης ψήφων μήπως και ορθοποδήσουν οι διάφοροι στο νέο διπολικό σκηνικό που στήνεται».
Παράλληλα επιτέθηκε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αναφέροντας:
«Ο ένας με εκβιασμούς και ο άλλος με ψεύτικους λεονταρισμούς για τη σύσκεψη της ΕΕ στις Κάννες, για το αν η Μέρκελ, ο Σόιμπλε και ο Ομπάμα έβαλαν ή όχι το χέρι τους στην αλλαγή κυβέρνησης με τον Παπαδήμο και τι έκανε ή τι κατάλαβε ο Γιωργάκης. Για το αν τα είπε καλά ή όχι ο Τσίπρας στο ντιμπέιτ των υποψήφιων προέδρων της Κομισιόν, κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να συσκοτίσουν την αλήθεια.
Η ΝΔ συνεχίζει απειλώντας ότι με έξοδο από το ευρώ θα καταστραφεί η χώρα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι αφού η Μέρκελ προσπάθησε να κρατήσει τη χώρα στο ευρώ, άρα θα μπορέσει να πιεστεί από μια μελλοντική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, να τα «κατεβάσει» και να υποκύψει στη διαπραγματευτική του δεινότητα, αφού, άλλωστε, όπως είπε κι ο ίδιος, αυτός ο λάβρος αντιμερκελιστής, "είναι ρεαλιστής πολιτικός η Μέρκελ".
Κοροϊδεύουν, ρίχνουν στάχτη στα μάτια του λαού».
Ακόμη σημείωσε ότι «όπως σε κάθε προεκλογική περίοδο, ζούμε πονηρές μέρες συσκότισης της αλήθειας. Καυγάδες εντυπώσεων από ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για να κρύψουν την ταύτισή τους στα κύρια θέματα. Ψευτοδιλήμματα και άθλιοι εκβιασμοί, υποσχέσεις και ταξίματα, ακόμα και προβοκατόρικες διαδόσεις ενάντια σε εκείνους που τους χαλάνε τη σούπα» και συμπλήρωσε «Το ΚΚΕ σας καλεί να εμπιστευτείτε την πείρα που έχετε από τόσα χρόνια διπολισμού στη διακυβέρνηση που σήμερα απλά άλλαξε τον έναν από τους δύο πρωταγωνιστές. Από το ΝΔ με ΠΑΣΟΚ πήγαμε στο ΝΔ - ΠΑΣΟΚ με ΣΥΡΙΖΑ».
«Ζητήματα οικονομίας, πολιτικής, κοινωνίας, εθνικά θέματα, όλα μαζί μας αφορούν όλους και όλες. Αφορούν τις επιλογές μας καθημερινά, τη στάση μας απέναντί τους, αφορούν και την ψήφο μας την Κυριακή για τις ευρωεκλογές.
Ας τα σκεφτούμε υπεύθυνα και σοβαρά όλα αυτά μπροστά στην κάλπη, πριν ρίξουμε το ψηφοδέλτιο. Σήμερα το κάθε ψηφοδέλτιο που θα πέσει υπέρ του ΚΚΕ, θα μετρήσει πολλαπλά για το παρόν και το μέλλον του λαού και της χώρας.
Σήμερα πρέπει να πάρει τα πάνω του ο λαός μας. Να δώσει εμπιστοσύνη στις δικές του δυνάμεις.
Έτσι γίνεται ικανός να ανατρέψει τους πάντες και τα πάντα. Το έκανε στην Κατοχή. Δεν μπορεί τώρα;
Σύντροφοι και φίλοι,
Κανένα λεπτό χαμένο.
Με αισιοδοξία, με ψηλά το κεφάλι, με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ μέχρι τις κάλπες, ενιαία στους δήμους που είμαστε στον β’ γύρο, όπως στην Πάτρα, στην Ικαρία, στην Πετρούπολη, στο Χαϊδάρι» κατέληξε ο κ. Κουτσουμπας.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης