Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρέμβαση Μιχελάκη – Να μην διεξαχθούν exit poll την Κυριακή των ευρωεκλογών – Να διερευνηθούν τα αίτια της αστοχίας των αποτελεσμάτων

Παρέμβαση Μιχελάκη – Να μην διεξαχθούν exit poll την Κυριακή των ευρωεκλογών – Να διερευνηθούν τα αίτια της αστοχίας των αποτελεσμάτων
H υποψηφιότητα Κουμουτσάκου ήταν η καλύτερη - Η Αττική έχασε μια σημαντική ευκαιρία, τόνισε
Να μην διεξαχθούν exit poll την ερχόμενη Κυριακή, για τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και τις ευρωεκλογές, πρότεινε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, μετά την αστοχία που καταγράφηκε σε σχέση με τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών.
Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, με αφορμή και την επιστολή που απέστειλε προς την πρόεδρο του Συλλόγου Εταιρειών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς, θα πρέπει πρωτίστως να διερευνηθούν τα αίτια που προκάλεσαν αυτή την αστοχία.
«Δεν είναι η πρώτη φορά που έγινε λάθος σε exit polls, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση και αναστάτωση στους πολίτες την ώρα μάλιστα που οι κάλπες ήταν ανοιχτές, καθώς τα αποτελέσματα είχαν διαρρεύσει», σημείωσε ο κ. Μιχέλάκης.
«Γι’ αυτό τον λόγο θα πρέπει να γίνει έλεγχος. Μήπως δεν θα έπρεπε να γίνουν exit poll την Κυριακή μέχρι να διερευνηθούν τα αίτια που οδήγησαν στην αστοχία των αποτελεσμάτων;» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Εν τω μεταξύ, ο κ. Μιχελάκης ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την υποψηφιότητα Σγουρού και την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «οι απόψεις μου για τον κ. Σγουρό είναι γνωστές και τις έχω εκφράσει και δημόσια.
»Θεωρώ ότι η υποψηφιότητα Κουμουτσάκου ήταν η καλύτερη. Η Αττική έχασε μια σημαντική ευκαιρία και αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.
»Ο λαός της Αττικής αποφάσισε ότι δύο άλλοι υποψήφιοι θα πρέπει να περάσουν στο δεύτερο γύρο. Οι πολίτες έχουν κρίση και θα αποφασίσουν την Κυριακή ποιος θα είναι άξιος για την περιφέρεια Αττικής», επισήμανε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης