Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ν. Κλεγκ (Βρετανία) – «Ψευτοπατριώτες» όσοι επιθυμούν έξοδο της Βρετανίας από την Ε.Ε.

Ν. Κλεγκ (Βρετανία) – «Ψευτοπατριώτες» όσοι επιθυμούν έξοδο της Βρετανίας από την Ε.Ε.
Ενεργούν κόντρα στα συμφέροντα της χώρας, τονίζει ο αναπληρωτής πρωθυπουργός
«Ψευτοπατριώτες» αποκάλεσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Βρετανίας, Νικ Κλέγκ, όσους επιθυμούν έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τονίζοντας ότι ενεργούν κόντρα στα συμφέροντά της.
Ο Νικ Κλεγκ επικεντρώνει την επίθεσή του ενάντι στο αντιευρωπαϊκό Κόμμα Αναξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και στους ευρωσκεπικιστές μεταξύ των Συντηρητικών του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον δύο μέρες πριν τις ευρωπαϊκές εκλογές, οι οποίες προβλέπεται ότι θα ειναι απογοητευτικές για το φιλοευρωπαϊκό κόμμα.
Σε μια έκκληση προς τους φιλελεύθερους ψηφοφόρους και άλλους που δεν έχουν εντυπωσιαστεί από την αντιευρωπαϊκή ρητορική του πιο συντηρητικού κόμματος της χώρας, ο Κλεγκ θα κατηγορήσει τους σκεπτικιστές ότι θυσιάζουν τους ιστορικούς δεσμούς της Ευρώπης με το Ηνωμένο Βασίλειο για πολιτικά οφέλη.
Όπως επισήμανε σε ομιλία του στην Οξφόρδη, «δεν σκέφτονται τα συμφέροντα της Βρετανίας», «καλύπτουν τον εθνικισμό με τη γλώσσα του πατριωτισμού. Καλύπτουν την εχθρότητά τους προς την Ευρώπη και το βρετανικό πνεύμα», αποκαλώντας τους «ψευτοπατριώτες».
Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, τα ποσοστά των Φιλελεύθερων Δημοκρατών θα υποχωρήσουν, με στελέχη του κόμματος να σημειώνουν ότι το κόμμα θα αντιμετωπίσει δύσκολους καιρούς μετά τις ευρωπαϊκές εκλογές της Πέμπτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης