Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ε. Καϊλή (ΠΑΣΟΚ) – Συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου μετέθεσαν τις ευθύνες τους για το δημοψήφισμα στον πρώην πρωθυπουργό

Ε. Καϊλή (ΠΑΣΟΚ) – Συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου μετέθεσαν τις ευθύνες τους για το δημοψήφισμα στον πρώην πρωθυπουργό
Η προσπάθεια αυτή αδικεί και ιστορικά την προσπάθεια του τότε πρωθυπουργού, τόνισε
Ορισμένοι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου, μετέθεσαν τις δικές τους ευθύνες για το δημοψήφισμα στον ίδιο, επισήμανε η υποψήφια ευρωβουλευτής της «Ελιάς», Εύα Καϊλή, σε δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα.
Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, «δυο-τρεις άνθρωποι που ήταν κοντά στον τότε πρωθυπουργό, όπως ο κ. Καστανίδης, επιχείρησαν μέσα από το δημοψήφισμα να δικαιολογηθούν».
Πρόσθεσε δε, ότι «η προσπάθεια μεταφοράς ευθυνών των ανθρώπων που εισηγήθηκαν στον τότε πρωθυπουργό το δημοψήφισμα, νομίζω ότι αδικεί και ιστορικά την προσπάθεια που έκανε τότε ο πρωθυπουργός».
Όσον αφορά τις ευρωεκλογές σημείωσε ότι ήδη έχει αυτοαναιρεθεί το ζήτημα που έθεσε ο κ. Τσίπρας, ότι «στις 25 ψηφίζουμε, στις 26 φεύγουν» και συμπλήρωσε ότι «ήταν λάθος η απάντηση που δόθηκε από τον Βενιζέλο - Σαμαρά ότι εάν τα ποσοστά της κυβέρνησης είναι χαμηλά τότε θα πρέπει να ξεκινήσει η συζήτηση για εθνικές εκλογές», σημειώνοντας ότι «δεν θα πρέπει να υιοθετούμε τέτοιου είδους σενάρια, καθώς η δημοκρατική παράταξη δεν πρέπει να χάσει την ψήφο ελπίδας των πολιτών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης