Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ) – Προβληματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτελέσματα ορισμένων Περιφερειών

Ν. Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ) – Προβληματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτελέσματα ορισμένων Περιφερειών
Τα αποτελέσματα σε ορισμένες περιοχές δείχνουν ότι «υστερεί ακόμη ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην κινηματική ή εκλογική κλίμακα»
Προβληματισμός επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ για την όχι και τόσο καλή πορεία του κόμματος σε ορισμένες περιφέρειες, σύμφωνα με τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκο Βούτση.
Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του στον σταθμό «Βήμα», με εξαίρεση την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο της Αθήνας, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε καλή πορεία σε αρκετές άλλες περιοχές.
Μάλιστα, σε κάποιες εξ αυτών υποστήριξε ότι τα αποτελέσματα «δείχνουν ότι υστερεί ακόμη ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην κινηματική ή εκλογική κλίμακα», για να συμπληρώσει ότι ιδιαίτερος είναι ο προβληματισμός για Θεσσαλία και Κρήτη, «ενώ στη Μακεδονία πάντοτε είχαμε πρόβλημα. Και στα Ιόνια Νησιά νομίζω ότι μπορεί να κερδηθεί η περιφέρεια, αλλά στις άλλες είναι δύσκολο».
Παράλληλα, χαρακτήρισε εθνική κάλπη τις ευρωεκλογές και τονίζοντας μάλιστα ότι «αν δείξει ότι είναι μπροστά η Νέα Δημοκρατία, καθένας μας θα είναι άξιος της μοίρας του και θα το σεβαστούμε. Αλίμονο, θα προχωρήσουμε. Θα το εκτιμήσουμε τότε, σε σχέση με το συνολικό αποτέλεσμα (εάν θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ τρεις μονάδες μπροστά). Μιλάμε για μια αδιαμφισβήτητη νίκη που θα δώσει πραγματικά το έναυσμα για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, στα ποσοστά που έδιναν χθες οι δημοσκοπήσεις – κατά τη γνώμη μου (στο 5%)».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης