Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) - Αν το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πάνω από το άθροισμα ΝΔ - Ελιάς θα είναι πολιτικός σεισμός

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) - Αν το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πάνω από το άθροισμα ΝΔ - Ελιάς θα είναι πολιτικός σεισμός
Το «σενάριο Μέρκελ» για το ελληνικό χρέος είναι «θεραπεία ασπιρίνης» σε βαριά ασθενή
Για «πολιτικό σεισμό» σε περίπτωση που το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είναι πάνω από το άθροισμα ΝΔ και "Ελιάς" ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλη.
Ο κ. Παπαδημούλης σε συνέντευξη του στο naftemporiki.gr τονίζει ότι «και με μια ψήφο, πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ είναι νίκη, μια καθαρή νίκη, που θα προκαλέσει επιτάχυνση των πολιτικών εξελίξεων».
Ερωτηθείς για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι «ο κ. Βενιζέλος εμμένει στην κινδυνολογική τακτική, γιατί είναι  τρομοκρατημένος από το ενδεχόμενο πανωλεθρίας της «Ελιάς», του δικού του δημιουργήματος, στις 25 Μαΐου και γι’ αυτό τα παίζει όλα για όλα».
Παράλληλα σχετικά με τις προτάσεις του Πρωθυπουργού για την αναθεώρηση του Συντάγματος ο κ. Παπαδημούλης επισήμανε ότι «είναι πρόκληση η ΝΔ και ο κ. Σαμαράς που κουρελιάζουν καθημερινά το Σύνταγμα να παριστάνουν ότι νοιάζονται, δήθεν, για τη βελτίωσή του. Η πρόταση αναθεώρησης του Συντάγματος από τη ΝΔ έρχεται προσχηματικά μέσα στην προεκλογική περίοδο, για να αλλάξει την ατζέντα των θεμάτων. Λες και για τη σημερινή κατάντια της χώρας δεν ευθύνονται οι ακραίες μνημονιακές πολιτικές λιτότητας αλλά το Σύνταγμα».
Τέλος ο κ. Παπαδημούλης αναφέρθηκε στο ελληνικό χρέος, σημειώνοντας ότι το «σενάριο Μέρκελ» δεν το καθιστά βιώσιμο, ενώ το παρομοίωσε με «θεραπεία ασπιρίνης» σε βαριά ασθενή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης