Τελευταία Νέα
Οικονομία

ΥΠΟΙΚ - Προκήρυξη για την πρόσληψη 149 τελωνειακών

ΥΠΟΙΚ - Προκήρυξη για την πρόσληψη 149 τελωνειακών
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινάει μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεων
Στην πρόσληψη 149 τελωνειακών προτίθεται να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο έχει αποστείλει προς δημοσίευση τη σχετική προκήρυξη του ΑΣΕΠ στο Εθνικό Τυπογραφείο.
Ειδικότερα, πρόκειται για 149 θέσεις τακτικού προσωπικού, τελωνειακών, στο υπουργείο Οικονομικών, με σειρά προτεραιότητας.
Με τη δημοσίευση της προκήρυξης στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως θα ξεκινήσει και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους.
Από το σύνολο των 149 θέσεων, οι 94 αφορούν την κατηγορία της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, 28 θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και 27 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πανεπιστημιακής εκπαίδευσης θα πρέπει να έχουν πτυχίο Νομικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα ΕΑΠ (ΑΕΙ) ή ΠΣΕ (ΑΕΙ) της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.
Δεκτοί θα γίνονται και οι κάτοχοι πτυχίου ή διπλώματος αστικής και περιφερειακής ανάπτυξης, δημόσιας διοίκησης, διεθνών και ευρωπαϊκών οικονομικών και πολιτικών σπουδών, διοίκησης επιχειρήσεων, επιχειρησιακής έρευνας και μάρκετινγκ, λογιστικής και χρηματοοικονομικής, ναυτιλιακών σπουδών, κ.ά.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου.
Οι υποψήφιοι των κλάδων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης θα πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά μία εκ της αγγλικής ή της γαλλικής ή της γερμανικής γλώσσας, ενώ αντίστοιχα οι υποψήφιοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πρέπει να έχουν καλή γνώση επίσης μίας εκ των αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανική γλώσσας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης