Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Μιχελάκης (υπ. Εσωτερικών) - Η κυβέρνηση θα αντέξει - Δεν θα υπάρξει πολιτική αστάθεια

Γ. Μιχελάκης (υπ. Εσωτερικών) - Η κυβέρνηση θα αντέξει - Δεν θα υπάρξει πολιτική αστάθεια
Πρωταρχικός στόχος αποτελεί η πολιτική σταθερότητα, τόνισε ο υπουργός
Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα αντέξει και ότι δεν θα υπάρξει πολιτική αστάθεια εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, σε δηλώσεις του στον σταθμό Βήμα FM, αποφεύγοντας παράλληλα να σχολιάσει τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού εσωτερικών, Λ. Γρηγοράκου, ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει Ουκρανία εάν δεν υπερψηφιστεί η «Ελιά».
Ερωτηθείς σχετικά με τη δήλωση Γρηγοράκου, ο κ. Μιχελάκης αρκέστηκε να πει πως θεωρεί «ότι ο κ. Γρηγοράκος δεν το έχει πει έτσι, αυτό το πράγμα».
Όσον αφορά το δίλημμα Βενιζέλου για τις ευρωεκλογές και την πολιτική σταθερότητα, ο κ. Μιχελάκης τόνισε ότι «είναι πρωταρχικό όχι μόνο για τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης η πολιτική σταθερότητα, αλλά για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και την κοινωνία».
Πρόσθεσε δε, ότι «στις στρατηγικές των κομμάτων καθένας επιλέγει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζει τις θέσεις του και στόχος όλων είναι να υπάρχει πολιτική σταθερότητα, ηρεμία και η χώρα να πηγαίνει καλά και εκεί κάνει καθένας την κριτική του προς τον πολιτικό του αντίπαλο, ως προς το στόχο της πολιτικής σταθερότητας, αν διαφωνούμε».
Οι εταίροι που βρίσκονται στην κυβέρνηση, επισήμανε, το έχουν αποδείξει στην πράξη, «διότι αν δεν είχαμε πολιτική σταθερότητα, δεν θα είχαμε πετύχει όσα κάναμε. Θεωρώ ότι σε ό,τι αφορά την κυβέρνηση, το έχει αποδείξει στην πράξη. Για  τους άλλους, απομένει να αποδειχθεί».
Εν κατακλείδι, ο κ. Μιχελάκης εκτίμησε ότι η κυβέρνηση θα αντέξει και ότι «δεν πρόκειται να χαθεί η σταθερότητα. Οι εκλογές αυτές είναι για να εκλέξουμε εθνικούς αντιπροσώπους και να βγάλουμε κυβέρνηση».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης