Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) - Η Ν.Δ. κινδυνεύει από το «σύνδρομο ΠΑΣΟΚ» - Καλύτερη δημοσκόπηση, αυτή της κάλπης

Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) - Η Ν.Δ. κινδυνεύει από το «σύνδρομο ΠΑΣΟΚ» - Καλύτερη δημοσκόπηση, αυτή της κάλπης
Η ταύτιση του ποσοστού της Ελιάς με την κυβερνητική σταθερότητα από τον Βενιζέλο, δείχνει την αλαζονεία του ανδρός, τόνισε
Τη θέση ότι πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και με μία ψήφο διαφορά θα είναι νίκη, επανέλαβε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά, τονίζοντας ότι αν το ποσοστό που συγκεντρώσει το κόμμα είναι ανώτερο του αθρμοίσματος Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, τότε θα προκληθεί πολιτικός σεισμός.
Παράλληλα, επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει τις επόμενες εθνικές εκλογές, εκτιμώντας ότι δεν θα αργήσουν να έρθουν.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σχετικά με τις ευρωεκλογές, «αν καταφέρουμε όμως -πράγμα όχι εύκολο, αλλά απολύτως εφικτό- το ποσοστό μας να είναι πάνω από το άθροισμα Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, τότε θα πρόκειται για πολιτικό σεισμό που θα επιταχύνει ραγδαίες εξελίξεις».
Παράλληλα, επιτέθηκε εναντίον του Ε. Βενιζέλου σχετικά με το θέμα κυβερνητικής σταθερότητας που θέτει αν η «Ελιά» συγκεντρώσει μικρό ποσοστό στις ευρωεκλογές, σημειώνοντας ότι «το γεγονός ότι ο κ.Βενιζέλος ταυτίζει τον εαυτό του και το ποσοστό της «Ελιάς» με την κυβερνητική σταθερότητα, πέρα από τη γνωστή αλαζονεία του ανδρός, δείχνει ότι φοβάται επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ. Επιπλέον, μοιάζει σα να ζητάει δανεικές ψήφους από τον Αντ. Σαμαρά».
Όσον αφορά τη Ν.Δ. τόνισε ότι κινδυνεύει από το «σύνδρομο ΠΑΣΟΚ», σημειώνοντας ότι «ο Αντ. Σαμαράς έγινε πρωθυπουργός λέγοντας ότι το Μνημόνιο είναι το λάθος φάρμακο, αλλά όταν ανέβηκε στην εξουσία, αύξησε τη δόση του φαρμάκου» και πρόσθεσε ότι γι' αυτό τον λόγο «η Ν.Δ. κινδυνεύει να υποστεί συρρίκνωση ίδια με αυτή που υπέστη το ΠΑΣΟΚ».
Ερωτηθείς σχετικά με τις εκλογές, τόνισε ότι η καλύτερη δημοσκόπηση είναι αυτή που γίνεται στην κάλπη και πρόσθεσε ότι «η δική μας προσπάθεια εστιάζεται στο να μιλήσει όσο το δυνατόν περισσότερο ο κόσμος εκεί και να αποφύγουμε τις «σειρήνες» της αποχής και της αδιαφορίας».
Τέλος, τόνισε ότι το θέμα με την έξοδο από την Ευρωζώνη δεν υφίσταται πλέον και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να απαλλάξει τον τόπο από τη θηλιά του Μνημονίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης