Τελευταία Νέα
Οικονομία

Συνάντηση Μηταράκη (υφ. Ανάπτυξης) με την αντιπρόεδρο της Βουλγαρίας - Στο επίκεντρο η χρηματοδότηση ελληνικών επιχείρησεων

Συνάντηση Μηταράκη (υφ. Ανάπτυξης) με την αντιπρόεδρο της Βουλγαρίας - Στο επίκεντρο η χρηματοδότηση ελληνικών επιχείρησεων
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν επίσης θέματα διμερούς οικονομικής συνεργασίας
Η χρηματοδότηση ελληνικών επιχειρήσεων στη Βουλγαρία τέθηκε επί τάπητος στη συνάντηση που είχε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης με την αντιπρόεδρο της βουλγαρικής κυβέρνησης Ντανιέλα Μπόμπεβα, στη Σόφια.
Ειδικότερα οι δύο άνδρες συζήτησαν αναζήτησαν τρόπους με τους οποίους μπορεί η Τράπεζα Εμπορίου και Ανάπτυξης του Εύξεινου Πόντου να χρηματοδοτήσει τις ελληνικές επιχειρήσεις.
Η κ. Μπόμπεβα ασκεί για το 2014 την προεδρία του Συμβουλίου των Διοικητών της Τράπεζας Εμπορίου και Ανάπτυξης του Εύξεινου Πόντου (BSTDB).
«Συζητήσαμε για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί η Τράπεζα να συμβάλει πιο ουσιαστικά και πιο αποφασιστικά στην χρηματοδότηση ελληνικών επιχειρήσεων. Όπως είναι γνωστό η χώρα μας έχει ενισχύσει σημαντικά την Τράπεζα Εμπορίου και Ανάπτυξης του Εύξεινου Πόντου και ευελπιστεί στην οικοδόμηση μιας πιο ενεργής σχέσης μεταξύ της Ελλάδας και της Τράπεζας», δήλωσε ο κ. Μηταράκης μετά τη συνάντηση.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν επίσης θέματα διμερούς οικονομικής συνεργασίας με ιδιαίτερη έμφαση στις επενδύσεις στον χώρο της ενέργειας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης