Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Aποζημίωση 2 εκατ. ευρώ στη Creta Farm από 5 ασφαλιστικές για τη φωτιά

tags :
Aποζημίωση 2 εκατ. ευρώ στη Creta Farm από 5 ασφαλιστικές για τη φωτιά
Προχωρούν ταχύτατα η καταγραφή και ο υπολογισμός του συνολικού ύψους των ζημιών
Ποσό ύψους 2 εκατ. ευρώ κατέβαλαν, σε πρώτη φάση, πέντε ασφαλιστικές εταιρείες, στην ελληνική βιομηχανία τροφίμων Creta Farm, μετά την πυρκαγιά σε αποθηκευτικό της χώρο στην Κρήτη.
Εδικότερα την βιομηχανία αποζημίωσαν η Groupama Φοίνιξ ΑΕΑΕ– leader του σχήματος συνασφάλισης με ποσοστό 34%, η Εθνική ΑΕΕΓΑ με 30%, η Ευρώπη ΑΕΓΑ με 14%, Generali Hellas AAE με 12% και η Αγροτική ΑΑΕ με 10%.
Σύμφωνα με κοινό δελτίο των πέντε ασφαλιστικών εταιρειών, σε σύντομο χρονικό διάστημα και μετά από συνεννόηση και στενή συνεργασία με τη διοίκηση της Creta Farm, oι συνασφαλίστριες εταιρείες κατέβαλαν ποσό ύψους 2 εκατ. ευρώ προκειμένου να συνεχισθεί, με τις μικρότερες δυνατές απώλειες, η δραστηριότητα της επιχείρησης.
Παράλληλα, προχωρούν ταχύτατα η καταγραφή και ο υπολογισμός του συνολικού ύψους των ζημιών που υπέστησαν οι κτιριακές εγκαταστάσεις, o μηχανολογικός εξοπλισμός, οι πρώτες ύλες και τα εμπορεύματα της Creta Farm, ώστε να διευθετηθεί και να ολοκληρωθεί το συντομότερο και η διαδικασία της πλήρους αποζημίωσης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το σχετικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης