Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ - Στο απυρόβλητο... οι εσωτερικές συγκρούσεις στη ΝΔ για τα ψηφοδέλτια

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ - Στο απυρόβλητο... οι εσωτερικές συγκρούσεις στη ΝΔ για τα ψηφοδέλτια
«Προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι δεν χρήζει αντίστοιχης προσοχής το ψηφοδέλτιο της ΝΔ» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ
Επίθεση στα ΜΜΕ εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις επικρίσεις που δέχεται για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του.
Ειδικότερα σημειώνει ότι «προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι δεν χρήζει αντίστοιχης προσοχής το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ούτε υπάρχει δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για τις πρωτοφανείς συγκρούσεις μεταξύ των κεντρικών στελεχών του κυβερνητικού κόμματος».
Παράλληλα τονίζει ότι ο γνώμονας για την κατάρτισή των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ είναι η «ανάδειξη των συμμαχιών που έχει χτίσει όλη την προηγούμενη περίοδο, στο πεδίο των κοινωνικών αγώνων, με βάση την κοινή συμπόρευση σε ένα πρόγραμμα στήριξης της ανάπτυξης και υπεράσπισης της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων».
Μάλιστα όσο αφορά την Νέα Δημοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται δηλώσεις στελεχών της που άσκησαν κριτική στο ψηφοδέλτιο του κόμματός τους επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι αυτό "υποτιμά τους ψηφοφόρους", ενώ ο κ. Αντώναρος με τη σειρά του κάλεσε να "μαυριστούν" από τους ψηφοφόρους, οι υποψήφιοι "δήθεν τηλεαστέρες", οι "μαϊντανοί", "αλεξιπτωτιστές και άλλα φρούτα”».
Απαντώντας στους επικριτές του πρωθυπουργού, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ «το φιλοσαμαρικό "antinews" τους κατηγορεί ως "πέμπτη φάλαγγα" και ως "μασκαράδες". Επίσης αναφέρει και την πρόσφατη δήλωση του κ. Μητσοτάκη ότι δεν έχει συγχωρέσει τον κ. Σαμαρά για την πτώση της κυβέρνησής του το 1993.
Η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει, τέλος, ότι «σε αντίθεση με μια εικόνα εσωκομματικών "φατριών" όπου η καθεμία παλεύει για την εξουσία στο εσωτερικό του κόμματος, ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύει την πολιτική σημασία των επερχόμενων εκλογών για τις ζωές των πολιτών και την πορεία της Ευρώπης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης