Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) - Ενθάρρυνση και συμπαράσταση η άρνηση του Λ. Λαζόπουλου να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο

Π. Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) - Ενθάρρυνση και συμπαράσταση η άρνηση του Λ. Λαζόπουλου να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο
Βρέθηκε καταλληλότερη υποψηφιότητα, επισήμανε αναφορικά με τη διαγραφή της Σαμπιχά Σουλεϊμάν
Ενθάρρυνση και συμπαράσταση στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί για τον εκπρόσωπο του κόμματος, Πάνο Σκουρλέτη, η άρνηση του ηθοποιού Λάκη Λαζόπουλου να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα, «μακάρι να είχαμε και άλλες τέτοιες αρνήσεις, διότι η επιστολή Λαζόπουλου ήταν στήριξης και ενθάρρυνσης των προσπαθειών μας».
Ερωτηθείς αν υπήρξε δυσαρέσκεια σχετικά με την εξέλιξη, ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε: «Τι να μας δυσαρεστήσει; Ότι επί τέσσερα χρόνια ο Λαζόπουλος ήταν συμπαραστάτης στον πόνο του λαού και τώρα εκφράζει τη στήριξή του στις προσπάθειές μας; Ενθάρρυνση και συμπαράσταση εκφράζει η άρνησή του».
Κληθείς να σχολιάσει τη διαγραφή της Σαμπιχά Σουλεϊμάν από το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις ευρωεκλογές, επισήμανε ότι «ίσως να μην ήταν αρκετά ψαγμένη η επιλογή Σουλεϊμάν» και επισήμανε ότι βρέθηκε μια πιο κατάλληλη υποψηφιότητα.
«Δεν ξέρω αν ήταν επιπόλαιη η αρχική επιλογή, ίσως όμως να μην ήταν αρκετά ψαγμένη. Αλλά αυτό που θέλαμε να σηματοδοτήσουμε, το κάνουμε με μια άλλη υποψηφιότητα», ανέφερε.
Ερωτηθείς σχετικά, σημείωσε ότι «δεν ξέρω αν είναι εθνικιστικές απόψεις ή όχι (της κ. Σουλεϊμάν). Όταν μιλάμε για τη μειονότητα και τα θέματά της, γνωρίζετε ότι βρίθουν αντιφάσεων και είναι περίπλοκο ζήτημα και αποτυπώνονται και καταστάσεις που είναι σωρευτικές».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης