Τελευταία Νέα
Διεθνή

Iταλία - H εγγονή του δικτάτορα Mussolini στο ευρωψηφοδέλτιο του Berlusconi

Iταλία - H εγγονή του δικτάτορα Mussolini στο ευρωψηφοδέλτιο του Berlusconi
O πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας αποφάσισε o ίδιος για την τελική σύνθεση του ψηφοδελτίου της Forza Italia
Το όνομα της Αlessandra Μussolini, εγγονή του φασίστα δικτάτορα Benito Μussolini και ανιψιά της ηθοποιού Sofia Laurain, ξεχωρίζει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος του Silvio Berlusconi, Forza Italia για τις ευρωεκλογές του Μαΐου.
O πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας αποφάσισε o ίδιος για την τελική σύνθεση του ψηφοδελτίου της Forza Italia για τις ευρωεκλογές.
Παρά την απόφαση για προσφορά κοινωφελούς εργασίας, ο Berlusconi δεν σταμάτησε, όπως υπογραμμίζει ο ιταλικός Τύπος, να ασχολείται με την διεύθυνση του κόμματός του και την επιλογή των ονομάτων των υποψηφίων για μια έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο.
Όσο αφορά την υποψηφιότητα της Mussolini, τα ιταλικά μέσα έχουν πάρει «φωτιά» ενώ  υπενθυμίζουν ότι ο σύζυγος της ενεπλάκη πρόσφατα σε έρευνα για σεξουαλικές επαφές με ανήλικες κοπέλες οι οποίες εκδίδονταν σε μεγαλοαστική περιοχή της Ρώμης.
Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι υπήρξαν «δυο μόνο συναντήσεις», αλλά πρόσθεσε ότι δεν γνώριζε την ηλικία των ανήλικων κοριτσιών.
Στους υποψήφιους περιλαμβάνεται επίσης η τραγουδίστρια Ίβα Τζανίκι, που ήταν ιδιαίτερα γνωστή την δεκαετία του εβδομήντα - χάρη και σε ερμηνείες τραγουδιών που είχε γράψει ο Μίκης Θεοδωράκης με τους στίχους μεταφρασμένους στα ιταλικά.
Σήμερα το απόγευμα πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα το ψηφοδέλτιο της Forza Italia.
Η ιταλική κεντροδεξιά βρίσκεται σε κρίσιμη φάση -σημειώνουν αναλυτές στον Τύπο- καθώς μένει να φανεί πώς θα πάρει μέρος στην προεκλογική εκστρατεία ο ίδιος ο Berlusconi.
Δημοσκοπήσεις καταδεικνύουν ότι η Forza Italia κινδυνεύει να περιοριστεί σε ένα ποσοστό χαμηλότερο του 20%, κάτι που θα αποτελούσε σαφή ήττα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης