Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζημαρκάκης (ευρωβουλευτής) - Παρουσίασε τα πρώτα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου «Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες»

Χατζημαρκάκης (ευρωβουλευτής) - Παρουσίασε τα πρώτα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου «Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες»
Με σύνθημα "Μιά δυνατή Ελλάδα, για μια νέα Ευρώπη"
Στην παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό της παράταξης «Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες» (ΕΕΠ), προχώρησε σήμερα ο ευρωβουλευτής, εκλεγμένος με το γερμανικό FDP,  Γιώργος Χατζημαρκάκης.
«Ξεκινάμε, θέλουμε μια δυνατή Ελλάδα, για μια νέα Ευρώπη» δήλωσε ο πρόεδρος Γ. Χατζημαρκάκης επισημαίνοντας ότι οι ΕΕΠ θα «παλέψουν για μια δημοκρατική και κοινωνικά δίκαιη Ελλάδα, μια Ελλάδα που θα παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους πολίτες της και για μια Ενωμένη Ευρώπη της συμμετοχής και της ισότητας των λαών της».
Παράλληλα ανέφερε χαρακτηριστικά «υψώνουμε μια αδιάβλητη, σταθερή, ξεκάθαρη και τεκμηριωμένη φωνή διεκδίκησης και προτάσεων, με στόχο τη διαμόρφωση μιας νέας Ευρώπης απαλλαγμένης από τα νοσηρά φαινόμενα του παρελθόντος και από τις αγκυλώσεις του παρόντος που την μετατρέπουν σε ήπειρο πολλαπλών ταχυτήτων».

Τα ονόματα των υποψηφίων κατά αλφαβητική σειρά:
Ατσαλάκης Μιχάλης, δημοσιογράφος, υπεύθυνος Τύπου Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών. Ζει και εργάζεται στο Λασίθι.
Βογιατζάκης Μανώλης, πρόεδρος Ένωσης Συνταξιούχων Ελλάδας, αντιπρόεδρος ΟΣΤΟΕ. Ζει στην Αθήνα και κατάγεται από τα Χανιά.
Βουγιούκαλου Ελένη, πρόεδρος Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης. Ζει και εργάζεται στα Χανιά.
Γκέρστου Ιωάννα - Μαρία, ψυχολόγος. Ιδρυτής και πρόεδρος της Σχολής Σκύλων-Οδηγών Τυφλών «Λάρα». Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
Δοξόγλου Καλλιόπη, δικηγόρος. Ζει στη Θεσσαλονίκη και κατάγεται από τις Σέρρες.
Καναβάκης Γιώργος, αρχιμάγειρας. Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας. Εργάζεται στο Βέλγιο και τη Γερμανία, κατάγεται από την Κρήτη.
Κότσαλος Νικόλαος, δικηγόρος. Ζει στην Αθήνα και κατάγεται από το Μεσολόγγι.
Κωνσταντινίδου Μιράντα, τοπογράφος πολιτικός μηχανικός. Ζει στη Θεσσαλονίκη και κατάγεται από την Τιφλίδα Γεωργίας.
Καλοχέρη Ράνια, ιδιωτική υπάλληλος, μέλος του Δικτύου Πρόνοιας Ερυθρού Σταύρου. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα και κατάγεται από τη Θεσσαλία.
Ιωαννίδου- Μουζάκα Λυδία, καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών- γυναικολόγος μαστολόγος, εθνικός εκπρόσωπος για τον καρκίνο και τα κέντρα Μαστού στην ΕΕ. Ζει στην Αθήνα και κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη.
Παυλάκης Μάνος, επιστημονικός συνεργάτης στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Πρόεδρος Youthnet Hellas. Ζει στην Αθήνα και το Ηράκλειο.
Πολίτη Λίλα, marketing manager μέλος Πανελληνίου Συλλόγου Ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας. Ζει στην Αθήνα και κατάγεται από τα Επτάνησα.
Φουρτουνίδης Στέφανος, δικηγόρος. ΓΓ Πανελλήνιας Ένωσης Θυμάτων Γερμανικής Κατοχής. Ζει στην Αθήνα και κατάγεται από την Ημαθία.
Φωλίνας Αθανάσιος, γεωπόνος της ΕΑΣ Γρεβενών. Ζει και εργάζεται στα Γρεβενά.
Γιώργος Χατζημαρκάκης, ευρωβουλευτής και πρόεδρος των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών. Κατάγεται από την Κρήτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης