Τελευταία Νέα
Πολιτική

Με «άρωμα» γυναίκας οι υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ στις περιφέρειες – Ε. Καϊλή και Α. Γκερέκου στα δυνατά ονόματα

Με «άρωμα» γυναίκας οι υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ στις περιφέρειες – Ε. Καϊλή και Α. Γκερέκου στα δυνατά ονόματα
Η Εύα Καϊλή αναμένεται να είναι υποψήφια για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενώ το όνομα της πρώην υπουργού Κατερίνας Μπατζελή ακούγεται για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
To ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα τις υποψηφιότητες που θα στηρίξει στις περιφέρειες στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. εντείνοντας τη φημολογία για τα τελικά ονόματα.
Γυναικείες παρουσίες στη μάχη των περιφερειακών εκλογών θέλει να αναδείξει η Χαριλάου Τρικούπη, καθώς ήδη τρεις κυρίες έχουν λάβει «πρόσκληση» να ηγηθούν κεντροαριστερών ψηφοδελτίων σε τρεις «δύσβατες» περιοχές για το άλλοτε κραταιό κόμμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εύα Καϊλή είναι ένα από τα ονόματα που εξετάζονται για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενώ για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ακούγεται το όνομα της πρώην υπουργού Κατερίνας Μπατζελή.
Για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, εξετάζεται το όνομα της βουλευτού Άντζελας Γκερέκου, ωστόσο για το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς της υπάρχουν εσωκομματικά προβλήματα στην Κέρκυρα, όπου και εκλέγεται.
Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Χαριλάου Τρικούπη αναμένεται να στηρίξει εκ νέου τους ήδη εκλεγμένους αιρετούς που έχει στηρίξει η παράταξη, όπως ο περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, εφόσον θέσει υποψηφιότητα, και ο Πέτρος Τατούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης