Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Κακλαμάνης - Υπεύθυνος ο Σαμαράς για την διπλή υποψηφιότητα στον δήμο Αθηναίων - Πιθανός ο διχασμός στην παράταξη

Ν. Κακλαμάνης - Υπεύθυνος ο Σαμαράς για την διπλή υποψηφιότητα στον δήμο Αθηναίων - Πιθανός ο διχασμός στην παράταξη
Δεν αποσύρει την υποψηφιότητά του καθώς θεωρεί αποτυχημένο τον Καμίνη και παράλληλα ότι  ο ίδιος έχει αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, τα οποία δεν διαθέτει ο Σπηλιωτόπουλος
Ευθύνες στον Πρωθυπουργό για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το ζήτημα της υποψηφιότητας για τον Δήμο Αθηναίων ρίχνει ο Νικήτας Κακλαμάνης, που δηλώνει αποφασισμένος να παραμείνει στη μάχη παρότι αυτό θα βλάψει τη Ν.Δ.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, ο «αντάρτης» Νικήτας Κακλαμάνης, καταλόγισε στον πρόεδρο της ΝΔ αθέτηση συμφωνίας, καθώς όπως αποκάλυψε ο κ. Σαμαράς του είχε πει ότι θα συζητούσε μαζί του πριν λάβει οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με την υποψηφιότητα για τον Δήμο της Αθήνας.
Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη ποτέ και όπως εξηγεί ο ίδιος, του ανακοίνωσαν τηλεφωνικά ότι ο πρόεδρος θα στηρίξει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.
Ο κ. Κακλαμάνης αναγνώρισε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η διπλή υποψηφιότητα να φέρει διχασμό στην παράταξη, κάτι όμως που φαίνεται ότι δεν τον επηρεάζει καθώς όπως δήλωσε αυτό θα πρέπει να απασχολήσει τον πρόεδρο του κόμματος «τον φίλο μου τον Αντώνη Σαμαρά».
Οι λόγοι, μάλιστα, για τους οποίους δεν πρόκειται να αποσύρει την υποψηφιότητά του είναι γιατί θεωρεί τον κ. Καμίνη αποτυχημένο, ενώ ο ίδιος έχει αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, τα οποία δεν διαθέτει ο κ. Σπηλιωτόπουλος.
Εξάλλου, αποκάλυψε ότι έχει συναντηθεί με την κ. Εβερτ και «μέχρι τη Δευτέρα θα έχει ξεκαθαριστεί αν θα κατέβει ως υποψήφια δήμαρχος».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης