Τελευταία Νέα
Πολιτική

Tην υποψηφιότητα Τζιτζικώστα στηρίζουν Πολύδωρας και Ζώης

Tην υποψηφιότητα Τζιτζικώστα στηρίζουν Πολύδωρας και Ζώης
"Αισθάνομαι αδικημένος από τη Ν.Δ." δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας
Την απόφαση τους να στηρίξουν τον ανεξάρτητο Απόστολο Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοίνωσαν η «Ένωση για την πατρίδα και το λαό» του Βύρωνα Πολύδωρα και η «Νέα Μέρα» του Χρήστου Ζώη.
«Ο Πρόεδρος της Ένωσης για την πατρίδα και το λαό Βύρων Πολύδωρας και ο Πρόεδρος της Νέας Μέρας, Χρήστος Ζώης αναγνωρίζουν τις αρετές της Αξιοπρέπειας, της Ανεξαρτησίας και της Σταθερότητας των απόψεών του απέναντι στις πολιτικές του μνημονίου, απόψεις με τις οποίες εκλέχτηκε, στην Αυτοδιοικητική προσωπικότητα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και ανταποκρίνονται θετικά, με όσες δυνάμεις διαθέτουν στο κάλεσμα του για ΕΝΩΣΗ δυνάμεων για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» αναφέρει η ανακοίνωση του.
Για το ενδεχόμενο να «ακούσει» τις παροτρύνσεις των στελεχών της Ν.Δ. και να αποσύρει την υποψηφιότητα του, απάντησε νυν περιφερειάρχης ο Απόστολος Τζιτζικώστας.
«Το σκέφτηκα πολύ. Το σκεφτήκαμε πολύ, γιατί είμαστε μια ομάδα ανθρώπων και ακριβώς στη λογική που εξήγησα όλες αυτές τις ημέρες, θα συνεχίσουμε, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα για τα επόμενα 5 χρόνια, αλλά και το έργο που εκτελούμε όλο αυτό το διάστημα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και θα κριθούμε από τον κόσμο», υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας.
Μάλιστα ο Απόστολος Τζιτζικώστας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το πώς αισθάνεται απέναντι στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας,  δήλωσε: "Αν με ρωτάτε αν αισθάνομαι αδικημένος, θα σας πω, ναι. Δεν κρατώ κακία σε κανέναν. Από τον κόσμο δεν αισθάνομαι αποξενωμένος"

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης