Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σενετάκης (ΝΔ) - Χρόνια τώρα ο κομματισμός καταγγέλεται - Κάθε θεραπεία του πρέπει να χορηγείται χωρίς περιστροφές

Σενετάκης (ΝΔ) - Χρόνια τώρα ο κομματισμός καταγγέλεται - Κάθε θεραπεία του πρέπει να χορηγείται χωρίς περιστροφές
"Μού είναι αδύνατο να κατανοήσω την αντίδραση του "προοδευτικού" και "δημοκρατικού" ΣΥΡΙΖΑ και κομμάτων της αντιπολίτευσης στην πρόταση Σαμαρά" σημειώνει ο βουλευτής
«Η πρόθεση του Αντώνη Σαμαρά να αλλάξει τον τρόπο εκλογής των ευρωβουλευτών θα έπρεπε να τύχει της καθολικής αποδοχής του πολιτικού κόσμου που προσβλέπει στην αποκατάσταση της αξιοπιστίας και του κύρους του πολιτικού συστήματος» τονίζει ο βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Σενετάκης, Με αφορμή το θέμα της εκλογής των υποψηφίων ευρωβουλευτών με σταυρό προτίμησης.
Ο κ. Σενετάκης επισημαίνει ότι χρόνια τώρα ο κομματισμός καταγγέλεται, αφού συνιστά τη βασική αιτία της ελληνικής παθογένειας, συνεπώς κάθε θεραπεία που καταπολεμά το αίτιο μιας ασθένειας πρέπει να χορηγείται χωρίς περιστροφές.
«Μού είναι αδύνατο να κατανοήσω την αντίδραση του "προοδευτικού" και "δημοκρατικού" ΣΥΡΙΖΑ και κομμάτων της αντιπολίτευσης στην πρόταση Σαμαρά. Δυσκολεύομαι να βρω ένα λόγο που να εξηγεί την άρνηση τους, να σπάσουν τα κομματικά στεγανά και να δοθεί η ευκαιρία σε άξιους Έλληνες να εκπροσωπήσουν την χώρα τους στην Ευρωβουλή και να στρατευθούν στην προσπάθεια ισότιμης συμμετοχής της Ελλάδας στις διεργασίες για "μια Ευρώπη των λαών"... Δεν καταλαβαίνω γιατί η εκλογή με σταυρό προτίμησης και όχι με κομματική λίστα δεν ενισχύει την άμεση δημοκρατία. Δεν καταλαβαίνω γιατί Έλληνες με διάθεση προσφοράς και με έργο αναγνωρισμένο να εξαιρούνται της εθνικής προσπάθειας για την έξοδο της χώρας από την πολυεπίπεδη κρίση που διέρχεται» σημειώνει σε σχετική δήλωση του ο βουλευτής.
Τέλος ο κ. Σενετάκης δηλώνει ανοιχτός σε  μια καλύτερη πρόταση προς αυτήν κατεύθυνση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης