Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ) - Προτεραιότητα, η επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων στον δήμο Αθηναίων

Γ. Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ) - Προτεραιότητα, η επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων στον δήμο Αθηναίων
Στις γειτονιές της Αθήνας,  βλέπουμε τα προβλήματα της κρίσης με μεγενθυντικό φακό, τόνισε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Αθήνας
Βασική προτεραιότητά του για τον δήμο Αθηναίων έθεσε την επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, τονίζοντας την αναγκαιότητα να δοθεί ο λόγος στον νέο κόσμο που «νιώθει ότι συνθλίβεται στις μυλόπετρες της κρίσης».
Σε δηλώσεις του στον σταθμό Βήμα FM, ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε ότι «οκτώ χρόνια μετά (σ.σ. την υποψηφιότητα Τσίπρα), η υποψηφιότητά μου συμβολίζει ότι υπάρχει ένας νέος, κυρίως, κόσμος που νιώθει να συνθλίβεται στις μυλόπετρες της κρίσης και θέλουμε να δώσουμε λόγο σ' αυτό τον κόσμο, σ' αυτούς τους ανθρώπους και τις οικογένειές τους και σε όσους νιώθουν σ' αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ότι θέλουν να έχουν λόγο και έκφραση σ' αυτά που συμβαίνουν και αφορούν τη δική τους ζωή», ανέφερε.
Πρόσθεσε ακόμη ότι βασική προτεραιότητά του είναι τα κοινωνικά προβλήματα και σημείωσε ότι «στις γειτονιές της Αθήνας, στην ουσία, βλέπουμε τα προβλήματα της κρίσης με μεγενθυντικό φακό».
Βλέπουμε, επισήμανε, «τις αντιφάσεις της κρίσης που ζούμε πολύ έντονες μέσα στην Αθήνα και στην ουσία καταδικάζεται ο κόσμος, καταδικάζεται σε μία μορφή ανθρωπιστικής κρίσης, τα λουκέτα μπαίνουν το ένα μετά το άλλο και επομένως βασική μας προτεραιότητα είναι να ρίξουμε βάρος στις κοινωνικές υποδομές του δήμου, να ενισχύσουμε και τα κοινωνικά ιατρεία και τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και να προσπαθήσουμε να εγκολπώσουμε ορισμένες προσπάθειες κοινωνικών δικτύων που αναπτύσσονται από μόνα τους στις γειτονιές της Αθήνας. Γιατί νομίζουμε ότι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι να αντιμετωπίζει τα προβλήματα που έχουν οι δημότες», τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης